www.car.cz
 

Užitečná novinka : Dopravní informace z Jihlavska mailem
     2.8.2007 19:17 - tisková zpráva


Jihlavský magistrát zavádí novou užitečnou službu. Každý, kdo má zájem, může dostávat do své mailové schránky informace o uzavírkách a objížďkách na Jihlavsku. Stačí si o ně napsat na nově zřízenou adresu dopravni.info@jihlava-city.cz. Do předmětu zprávy může žadatel napsat například "dopravní informace" a obsluha nové služby si adresu odesílatele zařadí do databáze kontaktů, na které bude novinky z dopravy rozesílat.

 

"Nepotřebujeme žádné konkrétní údaje o žadateli, stačí pouze funkční e-mailová adresa. Není nutné ani formulovat složitou žádost," řekl k novince tajemník Magistrátu města Jihlavy Lubomír Dohnal. Stejně jednoduché je si službu i zrušit, na stejnou adresu stačí napsat e-mail s žádostí o vyřazení ze seznamu.

 

Zaznamenali jsme připomínky několika organizací, které neměly informace o připravovaných uzavírkách. Ačkoliv dopravní informace poměrně masivně publikují média, každý je nesleduje a o změnách v dopravě neví. Nyní má možnost si o informace požádat kdokoliv, ať to bude jednotlivec nebo organizace,“ řekl první náměstek Radek Vovsík, který dal ke vzniku nové služby podnět.

 

V následujících týdnech budou zprávy o uzavírkách a objížďkách doplněny i o elektronické zákresy do map (použitelné v tisku nebo na internetových stránkách).

 

Informace o uzavírkách a objížďkách je možné sledovat také na úvodní internetové stránce města Jihlavy www.jihlava.cz.

 

 

Radek Tulis

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Horácká rally 2007 - foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose