www.car.cz
 

Řidičky z celé republiky mají dnes sraz v Brně
     tisková zpráva


V rámci doprovodného programu mezinárodního veletrhu Autotec se v sobotu 5. června uskuteční Setkání řidiček 2004. Tento první celostátní sraz řidiček s podtitulem „Ženy ženám“ navazuje na menší setkání, které se v minulých letech uskutečnilo rovněž na brněnském výstavišti a bylo zaměřeno na vozy Škoda.

Letos mohou řidičky přijet s jakýmkoliv osobním či užitkovým vozem. Vítány budou řidičky z povolání, ale setkání je pro všechny ženy, které mají řidičské oprávnění, ať už jezdí každodenně či svátečně. Stačí, když přijedou na místo srazu v sobotu 5. června 2004 do 11 hodin. Akce se koná v prostorách před pavilonem F.

Na setkání se bude volit nejhezčí nejstarší automobil a Miss volant – nejelegantnější řidička. Odměněny budou nejmladší účastnice a nejstarší řidička, která stále aktivně jezdí. Mezi cenami jsou tuzemské i zahraniční zájezdy a značková kosmetika. V programu nebude chybět poradenská služba motoristických odborníků a dopravní policie, ale také rady z oboru módy a kosmetiky. Součástí akce bude i autogramiáda s populárními osobnostmi – účast přislíbil Karel Loprais.

BVV
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose