www.car.cz
 

Carnet nyní umožňuje také bezkontaktní identifikaci řidiče, měření paliva atd
     3.10.2007 12:08 - tisková zpráva


Novinky systému Carnet
 
Praha/Uherské Hradiště (2. října 2007) – Společnost SGS, a.s, výrobce komplexního systému Carnet, představila od 1. října pro své zákazníky řadu novinek. Produkt Carnet nyní umožňuje také bezkontaktní identifikaci řidiče, měření paliva, nabídne doplňkové teplotní čidlo nebo možnost doplnění nezávislé navigace. Od začátku října nabídne Carnet zákazníkům také novou službu zabezpečení vozidel na území celé České republiky.  
 
„Zabezpečení zajistí nepřetržitý dohled nad vozidlem po dobu 24 hodin. Síť navigačního a zabezpečovacího systému je tvořena členy Asociace detektivních a ochranných služeb a Asociací soukromých bezpečnostních služeb,“ říká Veronika Vlasatíková, výkonná ředitelka společnosti SGS, a.s., a dodává: „V případě odcizení vozu zajistí pohotovostní skupina dohledání místně příslušným členem a předá informaci Policii České republiky.“
 
1. října 2007 odstartovala společnost SGS ve spolupráci s T-Mobile velkou kampaň na podporu produktu Carnet. Cílem je zvýšení tržního podílu a posílení znalosti značky Carnet. V souvislosti s touto kampaní také dochází ke změně face liftu SGS, včetně změny loga. „Společně se zvýšením známosti značky produktu Carnet je našim cílem  i zvýšení kvality  v péči o zákazníky, proto se budeme soustředit na důsledné a pravidelné proškolování autoservisů, zprostředkovatelů a obchodních zástupců,“ pokračuje Veronika Vlasatíková. „Abychom skutečně dosáhli maximální zodpovědnosti autoservisů při montáži, budeme předávat proškoleným účastníkům, kteří splní podmínky testu  certifikát na jméno,“ uzavírá ředitelka SGS.
 
SGS nabízí systém Carnet ve spolupráci s T-Mobile v rámci Partnerského programu T-Mobile. Program sdružuje společnosti, které vyvíjí či vlastní služby poskytované koncovým uživatelům. Tento program je vytvořen zejména za účelem podpory partnerů při získávání nových obchodních příležitostí pro poskytování jednotlivých služeb. SGS patří do skupiny tzv. klíčových partnerů.
 
 
 
O produktu CarNet:
Komplexní systém služby CarNet slouží k záznamu pohybu mobilních objektů a je určen pro široké spektrum uživatelů. Díky propojení s mobilním operátorem T-Mobile umožňuje on-line sledování polohy vozidel a své využití nalezne ve firemních i soukromých vozidlech. Podnikatelům přináší efektivní nástroj pro snižování nákladů provozu firemních automobilů a vedení veškeré agendy související s vozovým parkem. CarNet je charakteristický především svou univerzálností, jednoduchostí a finanční dostupností.
 
V jednotlivých vozidlech jsou instalovány palubní GSM/GPS jednotky, které v reálném čase sledují položky, jako jsou poloha, rychlost, nadmořská výška, spotřeba paliva atd. Systém pomůže omezit černé jízdy, zvýší a produktivitu zaměstnanců. CarNet také představuje spolehlivý systém zabezpečení, který umožní sledovat vozidlo v případě odcizení. Třetí výhodou řešení je možnost navigace posádky pomocí dat z palubní jednotky, kdy se informace o poloze (GPS) přenášejí do kapesního počítače (PDA). Systém Carnet zajistí snížení provozních  nákladů o 10-30 procent a umožní slevu na havarijním pojistném až 20 procent.
Více informací na: www.sledovaniaut.cz
 
O společnosti SGS:
Společnost SGS, a.s., patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím firmám skupiny holdingu SYNOT a na českém trhu zaujímá čelní místo ve vývoji a aplikaci moderních mobilních technologií a přenosu dat. Byla založena v roce 2001 a zabývá se vývojem, výrobou a prodejem telekomunikačních zařízení pro monitorování, regulaci a řízení průmyslových produktů.
 
 
 
 
Jiří Hrabovský
Tiskový mluvčí holdingu SYNOT

 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2007, D4 tříhodinovka objektivem Milana Spurného

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose