www.car.cz
 

Ve čtvrtek se otevře brána PETROLsummit 07 v Praze
     17.10.2007 11:07 - tisková zpráva


 Několik měsíců trvající příprava celooborového setkání odborníků na trhu pohonných hmot a čerpacích stanic PETROLsummit 07 vrcholí. Termín  prvního ročníku akce PETROLsummit 07, který proběhne v Praze v kongresovém centru hotelu Olympik 18. října 2007, se již přiblížil.
 
Pro profesionály a odbornou veřejnost
 PETROLsummit je určen pro odborníky a také odbornou veřejnost, která se zajímá o oblast petrochemie a ropy. Trh s pohonnými hmotami sice vnímá veřejnost zejména prostřednictvím čerpacích stanic, ale ty jsou jen jakousi tváří této branže. Proto je pochopitelné, že velký díl summitu bude zaměřen na problematiku výroby, velkoobchodu a distribuce pohonných hmot. Summit nepochybně obohatí přítomnost odborníků z řad dalších příbuzných oborů například automobilového průmyslu a dopravy, ale také zástupců státní správy a odborných škol.
 
Zájem předčí očekávání
 O akci je veliký zájem, o čemž svědčí naplnění kapacity kongresového centra ještě před uzávěrkou. Na akci se přihlásilo 200 účastníků. Mezi zaregistrovanými účastníky je řada známých osobností, odborníků z firem i vysokých škol, jakož i ze státní správy. Mezi nimi tradičně nechybí například ing. Švarc - gen. řed. Čepro, ing. Delong z - Unipetrolu RPA, ing. Durčák - gen. řed. Benzina, ing. Loula - ředitel pro jakost - Benzina, ing. Mikl z SČS ČR, ing. Kotajný - řed. Adamov Systems, a další.
 
Odborná konference a expo
 Celé setkání bude rozděleno do tří programových bloků. Velká část prostoru bude věnována malým expozicím s prezentacemi Partnerů akce a dalších firem, kterých se přihlásilo více jak čtyřicet. Souběžně bude probíhat v odděleném prostoru konferenční program a PETROLsummit vyvrcholí závěrečným společenským večerem. Program konference bude podléhat praktickým problémům a potřebám, které účastníci PETROLsummitu aktuálně řeší nebo je bezprostředně zajímají.
 
Vyhlášení výsledků prestižní soutěže PETROLawards
Jedním z hlavních hřebů slavnostního večera bude vyhlášení vítězů dlouhodobé soutěže PETROLawards 2007 a slavnostní předání cen. PETROLawards 07 je prvním ročníkem soutěže o významný počin v oboru ropy, petrochemie a čerpacích stanic v České republice. Do finále bylo vybráno celkem sedmnáct nominací do této soutěže. Ceny PETROLawards bude předávat místopředseda rozpočtového výboru Parlamentu ČR Pavel Suchánek, který jako patron PETROLsummitu bude zahajovat petrolejářský galavečer.
 
Generální partneři
Generálními partnery akce PETROLsummit 07 jsou společnosti Benzina a Unipetrol. Na přípravě PETROLsummitu se podílejí od samého začátku tradiční partneři, ČAPPO – Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu, SČS ČR – Společenství čerpacích stanic ČR a tým pořadatelů mezinárodního veletrhu Autotec BVV - Veletrhy Brno.
 
 
PETROLsummit 07 - Zákaznický servis
 
Pořadatel:
PETROLmedia, s.r.o.
 
Produkce:
Rain Studio
 
PR

 
 
Fotogalerie:   HISTO CUP při A1GP Brno 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose