www.car.cz
 

Nový autorizovaný prodejce a servis Citroën v Opavě
     21.11.2007 20:01 - tisková zpráva


S-Profit Opava s.r.o.
Nový autorizovaný prodejce a servis Citroën  v Opavě!

 

Dne 15.11.2007 byl oficiálně otevřen autorizovaný prodejce a servis Citroën v Opavě. Společnost S-Profit Opava s.r.o. tak rozšířila své podnikatelské aktivity, kdy na  celkové ploše 4 215 m2 otevřela showroom pro prodej nových vozů s  příslušenstvím (270 m2) a autorizovaný servis s dílnami na ploše 250 m2.

 

Autorizovaný prodejce a servis Citroën se nachází na adrese Krnovská 218/669 v Opavě v blízkosti ostatních automobilových značek.

 

Společnost S-Profit Opava s.r.o. se zabývá nákupem, úpravou a prodejem zemědělských komodit (hnojiva, osiva, zeměd. potřeby). Další činností je maloobchodní prodej v oblasti zahradnictví, navrhování a realizace závlahových systémů zahrad a hřišť.

 

S-Profit Auto : prodej a servis vozů značky Seat

S-Profit Agro:  zemědělská prvovýroba

 

Skupina S-Profit se řadí mezi středně velké firmy s pevným místem na trhu Moravskoslezském kraji v oborech svého podnikání. Věříme, že rozšířením svých podnikatelských aktivit svoji pozici ještě posílí.

 

Citroën má k dnešnímu dni na celém území České republiky celkem 46 autorizovaných prodejců nových vozů, 43 autorizovaných distributorů náhradních dílů a 54 autorizovaných servisů.   

 

 Simona Klavrzová

 PR manager

 Citroën Česká republika, s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   Rally Kalendář 2008 Martina Viďourka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose