www.car.cz
 

Mladoboleslavský Aufeer Design posílí svou pozici doma i globální aktivity
     3.1.2008 13:34 - tisková zpráva


Novým výkonným ředitelem mladoboleslavské firmy jmenován Martin Zabadal

 

Posílením pozice a rozšíření kompetencí společnosti Aufeer Design na domácím a mezinárodním trhu v oblasti designu, vývoje, konstrukce a poradenství pro automobilové výrobce a systémové dodavatele bude vybudování a rozšíření globálního vývojového centra především pro automotive v indickém Hyderabádu.

 

Z rozhodnutí majitelů tuto výzvu od nového roku převezme dosavadní ředitel společnosti Martin Hlinský. Na jeho místo přijde v lednu 2008 Martin Zabadal, dosavadní ředitel vývoje. Oba budou velmi úzce a intenzivně spolupracovat. 

 

„Pro mě je toto velká příležitost, jak se ještě více sblížit se zákazníky a dále optimalizovat procesy vedoucí k ještě lepším službám, včetně komunikace a provázanosti na cíle a milníky v rámci všech současných i budoucích projektů,“ komentuje svůj postup Zabadal. „Věřím, že tento krok povede k dalšímu prohloubení a rozšíření spolupráce jak v Mladé Boleslavi a České republice, tak i s ostatními důležitými klienty."

 

Martin Zabadal (36) působí v Aufeer Design již od doby jejího založení v roce 2000. Zpočátku pracoval v oblasti vývoje svařované a okované karosérie především na projektech Škoda Auto, velkou měrou se také podílel na řízení firemní IT administrace a procesů. V dalších letech si prošel projekty na exteriérových plastech a montovaných dílech, vyhlazoval, vedl i projekt vývoje modulového nosiče přístrojové desky.

 

Před příchodem do Aufeer Design pracoval v letech 1996 až 1999 na pozici konstruktéra a IT managera v Mercedez Benz Engineering, následně rok ve švýcarském Kurath Engineering jako konstruktér a CAD IT školitel. Martin Zabadal vystudoval obor strojírenství na ČVUT (1 rok) a Magdeburgské Univerzitě v Německu (5 let), kromě češtiny plynule hovoří německy a anglicky.

 

Na rozvoji mezinárodních aktivit včetně asijského trhu a budování globálního vývojového centra bude pracovat Martin Hlinský. Ten postupně svému nástupci předá celou agendu řízení společnosti v Mladé Boleslavi. Úzká provázanost, návaznost na současné i chystané projekty, kontakty i ostatní klíčové záležitosti a intenzivní spolupráce a komunikace budou však maximálně zachovány.

 

Hlinský (31) byl ředitelem společnosti dva roky od počátku 2005. Předchozí čtyři roky ve firmě pracoval jako obchodní ředitel. I předtím působil v automobilovém průmyslu, z toho tři roky jako specialista pro komunikaci a media relations ve Škoda Auto. Vysokoškolské studium v oboru řízení obchodu a marketingu úspěšně absolvoval na univerzitě v Michiganu ve Spojených státech amerických.

 

Hlinský k této změně řekl: „Věřím, že tento krok povede k dalšímu zkvalitnění a prohloubení spolupráce se všemi, se kterými máme příležitost úspěšně spolupracovat. Většinu času budu od nového roku pracovně trávit mimo Evropu, ale s Martinem, současnými kolegy i většinou všech klíčových zákazníků budeme ve velmi intenzivním spojení.

 

Martin přebírá vedení mladé perspektivní společnosti s týmy motivovaných  odborníků, kteří sledují nejnovější vývojové a konstrukční trendy, a kteří chtějí našim klientům dále nabízet co možná nejkomplexnější řešení. Věřím, že bude vnímáno maximálně pozitivně,“ dodal Hlinský.

 

Společnost Aufeer Design působí především v České republice, kde své služby dodává hlavně mladoboleslavské automobilce Škoda Auto, své aktivity dynamicky rozvíjí také v Německu, Itálii, Velké Británii, Španělsku, Francii, Rusku, Číně, Polsku, na Slovensku a v severní Americe.

 

 

 

 

Martin Hlinský

Martin Zabadal

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Nový koncept MB F 700, foto MB

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose