www.car.cz
 

Pavel Kubina jezdí sponzorským Mercedesem CLK z áček
     tisková zpráva


 
Pavel Kubina jezdí s AAA AUTO
 
Výherce Stanley Cupu 2004, český obránce Tampy Bay Pavel Kubina, jezdí od dnešního dne v luxusním voze, zapůjčeném společností AAA AUTO. Ta je již třetím rokem oficiálním partnerem Jágr Teamu, jehož je Pavel Kubina členem.
Výherce Stanley Cupu přiletěl do Česka dnes v ranních hodinách a před východem z letištního VIP salónku na něj již čekal sponzorský Mercedes CLK, který mu předala tisková mluvčí AAA AUTO Magdaléna Drsová . Ten bude Kubina užívat během své zasloužené letní dovolené. Mezi jeho nejbližší plány patří návštěva Portugalska, kde hodlá osobně podpořit národní fotbalový tým.
Slavný Stanleyův pohár by měl do Česka dorazit 23. července a Pavel Kubina projevil přání ukázat jej při této příležitosti i prezidentu republiky Václavu Klausovi.
 
 

Magdaléna Drsová
AAA AUTO a. s.
Dopraváků 723, Praha 8
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1521 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose