www.car.cz
 

S navigacemi Mio také na Euro 2008
     2.6.2008 06:29 - tisková zpráva


Nová řada navigací Mio Moov nabízí mnoho inovací a to především díky značně vylepšené a uživatelsky vstřícné softwarové výbavě. Kromě zjednodušeného intuitivního ovládání a vkládání adres, které dokáže tolerovat chyby v názvech měst a ulic, nabízí také široké možnosti práce s body zájmu, tzv. POI (Point Of Interest).

 

Kromě tisíců různých bodů zájmu u nás i v celé Evropě si nyní majitelé navigací mohou do svého přístroje bez problému nahrát i body důležité pro cestu na Euro 2008. Není nic jednoduššího než navštívit internetový portál www.poi.cz, který v úzké spolupráci s Mio Technology eviduje několik tisíc POI, a pomocí pár kliků rozšířit databázi v navigaci. Do restaurací, hotelů, zábavních podniků a samozřejmě především na stadiony, na kterých se budou konat fotbalová klání letošního Eura, tam všude najdou navigace Mio rychle cestu.

 

A díky databázi POI je jejich hledání a zadávání mnohem jednodušší. Navíc svým zákazníkům Mio v červnu nabídne limitovanou edici Mio Moov “Fanděte s námi“, která kromě samotné navigace obsahuje i trubku, vlajku ČR a barvy na obličej. Každý fanoušek tak bude kompletně vybaven pro podporu českého týmu.

 

Body zájmu související s Eurem 2008 ale nejsou tím jediným, co na www.poi.cz naleznete. Za zmínku stojí v neposlední řadě i databáze policejních radarů, která je právě díky spolupráci uživatelů, správců portálu a společnosti Mio Technology aktualizována i několikrát denně. Uživatelům tedy nabízí stále aktuální informace o probíhajících měřeních rychlosti přímo při vjezdu do daných úseků. Takto aktuální databáze radarů mohou čeští majitelé navigací Mio využívat jako jedni z mála ve světě. Bankomaty, lékárny, parkoviště, sportovní zařízení, autoservisy, kulturní památky, muzea, informační kanceláře a čerpací stanice jsou pak jen několika dalšími typy bodů v databázi.


O Mio Technology Limited. (MTL)

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Společnost Mio Technology nabízí širokou paletu mobilních navigačních výrobků, které dnes zahrnují navigační systémy do auta, navigační systémy do komunikátorů, PDA a mobilních telefonů.

 

Podle výsledků analytické společnosti Canalys z druhého čtvrtletí roku 2007 je firma Mio Technology třetím největším prodejcem mobilních satelitních zařízení s integrovanou GPS v Evropě, Africe a na Středním východě. Její tržní podíl činí 10 procent a v porovnání se stejným obdobím minulého roku zaznamenala růst prodejů ve výši 93,1 procenta. Společnost Mio Technology v současné době zaměstnává 1500 zaměstnanců po celém světě, z čehož 700 pracuje ve výzkumu a vývoji. Evropské ústředí této společnosti je v Belgii.

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Škoda Tuning Doksy 31.5.2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose