www.car.cz
 

Revoluční navigace Mio Moov 380 s přístupem na internet
     11.6.2008 07:29 - tisková zpráva


Mio představilo své horké novinky na Computexu

-          revoluční navigace Mio Moov 380 s přístupem na internet

-          nový inovativní fotoaparát s navigací Mio PND

-          oboustranný navigační telefon Leap K1

-          navigační PDA telefon Leap G50

 (Praha 5. června 2008) – Přední navigační značka Mio představila na tchajwanském Computexu své horké novinky pro letošní rok. Jde o naprosto revoluční navigaci Mio Moov 380 s připojením na internet, nový inovativní fotoaparát s navigací Mio PND 30, originální oboustranný navigační telefon Leap K1 a navigační PDA telefon Leap G50. Předpokládaný termín zahájení prodeje všech novinek v České republice je v průběhu třetího čtvrtletí roku 2008. Ceny nebyly dosud stanoveny.

 

Mio Moov 380

Tato poslední novinka od Mio se vyznačuje elegantním minimalistickým designem a podporou SIM karty. Díky GPRS konektivitě z ní budete moci přímo volat a rovněž vyhledávat na internetu nejnovější aktualizace týkající se místních zajímavostí.   

Nejlehčí navigace s připojením na internet, určená profesionálním uživatelům

Novinka je určena profesionálům, kteří obvykle hodně cestují, zacházejí se svým časem efektivně, ale obávají se, že na cestě přijdou o spojení.

Moov 380 se svou zabudovanou SIM kartou funguje jako telefon a data přijímá pomocí GPRS. Uživatelé se již nemusí obtěžovat s komplikovanou synchronizací pomocí Bluetoothu, mohou snadno volat, posílat SMS a připojit se na cestách k internetu. 

Dokonalá kombinace estetiky a technologie   

Ultratenký design a plochá dotyková obrazovka je vrcholem elegance, stylu i funkčnosti. Moov 380 je nejtenčí a nejlehčí navigace s GPRS, plochou dotykovou obrazovkou a módním vzhledem.

Místní vyhledávání

Společnost Mio ve spolupráci s místními dodavateli obsahu nabízí paušální GPRS balíček, s jehož pomocí budete moci dynamicky hledat informace. Ať už chcete cokoli a jste kdekoli, najdete přesně, co chcete. 

Inteligentní plánování trasy

Trasu si můžete inteligentně naplánovat s pomocí navigačních bodů a simulace/náhledu trasy.

 

Nejmodernější navigační technologie SiRFInstantFixIITM

Model Moov 380 je rovněž vybaven nejnovější polohovací technologií, SiRFInstantFixII™ od firmy SiRF. SiRFInstantFixII je autonomní verzí původní technologie SiRFInstantFix, která výrazně zlepšuje bootovací časy GPS zařízení a umožňuje vylepšený příjem GPS signálu ve městě. Technologie SiRFInstantFixII™ nevyžaduje externí připojení k PC.

Samuel Wang, generální ředitel společnosti Mio Technology k tomu dodal: „Nový model Mio Moov 380 skýtá připojení k internetu prostřednictvím GPRS a tím významně obohacuje klasickou navigaci o cenné a užitečné informace. Tento produkt rovněž svědčí o nových obchodních partnerstvích mezi firmou Mio a telekomunikačními operátory – společnými silami teď budeme zákazníky přesvědčovat, aby si vyzkoušeli internetové připojení prostřednictvím navigačních systémů.“

Fotoaparát Mio PND

Fotoaparát Mio PND představuje zcela novou GPS kategorii: fotoaparát s navigací. Mio tímto přístrojem vychází vstříc uživatelům GPS, kteří objevují svět kolem sebe a potřebují ho zachytit kvalitním digitálním fotoaparátem. Tento elegantní a tenký přístroj tak představuje digitální fotoaparát s přenosnou navigací, anebo naopak spolehlivou GPS kombinovanou s digitálním fotoaparátem s optickým zoomem.

Dokonalá integrace fotoaparátu a navigačních funkcí

V tomto kompaktním přístroji se snoubí výhody fotoaparátu a navigačního systému: namísto dvou přístrojů máte jeden. Fotoaparát se může pochlubit tříapůlpalcovým dotykovým displejem, zabudovanou GPS, nahranými mapami MioMap2008 včetně místních zajímavostí, optickým zoomem a celou řadou vyspělých funkcí. 

 

Uspokojit uživatele s různými požadavky

Tento přístroj je určen zákazníkům, kteří si chtějí koupit navigační systém a ocení k tomu i fotoaparát navíc, anebo naopak fotografům, které potěší navigace vestavěná ve fotoaparátu. 

 

Objevte nová místa

Jedna strana funguje jako navigace do auta se všemi standardními funkcemi, ovšem za ní se skrývá silný, 8,1 megapixelový fotoaparát s vyměnitelnou baterkou, která na cestách umožní přístroji delší funkčnost. 

 

Mio Leap K1 a Mio Leap G50

Jako poslední v pořadí, ale nikoli co do významu představila společnost Mio Technology dva nové revoluční produkty: oboustranný navigační telefon Mio Leap K1 (vůbec první oboustranný navigační telefon na světě) a navigační PDA telefon Mio Leap G50. Určeny jsou zejména uživatelům, kteří žádají jedno multifunkční zařízení (telefon, navigace a fotoaparát), ale zároveň volají po ultrakompaktním designu, který usnadňuje nošení.

Výrobky ověnčené cenami

Jak Leap G50, tak K1 získaly v roce 2008 na tchaj-pejském Computexu od porotců IF cenu za design a inovaci.

Mio Leap G 50
 
Leap K1, oboustranný navigační telefon

Mio Leap K1
 
Revoluční oboustranný navigační telefon Leap K1 je GPS telefon se dvěma displeji. Na jedné straně je stylový telefon se snadno ovladatelným rozhraním, na druhé straně plně funkční navigační systém s plochým panelem. Uživatelé mohou přepínat mezi funkcemi jedním tlačítkem. Leap K1 je vybavený softwarem MioMap 2008, dvěma navigačními módy, zabudovaným fotoaparátem a Bluetoothem a je ve   světě GPS telefonů originální novinkou.

Navigační telefon Leap G50 – PDA telefon vybavený GPS

Leap G50 je kompaktní a stylový GPS PDA telefon, který funguje zároveň jako GPS navigační systém, fotoaparát a PDA telefon. Leap G50 vybavený operačním systémem Windows Mobile 6.1 a je neocenitelným společníkem na cestách.

Leap K1

Navigační software
 MioMap 2008
 
Operační systém
 Windows CE 5.0
 
Barevný displej (navigace/telefon)
 2,6 palcový TFT s dotykovou obrazovkou /1,69 palcová obrazovka TFT OLED
 
Chipset GPS
 Dvacetikanálový SiRFstarIII
 
Typ baterie
 790 Mah, Lithium-Lon
 
Fotoaparát
 2 megapixely
 
Slot na paměťovou kartu
 MicroSD
 
Rozměry (Š x V x H)
 53,5 mm x 105,1 mm x 14,5 mm
 
Váha
 125 g
 
Bluetooth
 Ano
 
USB
 Ano
 
Mikrofon
 Ano
 
Vstup pro sluchátka
 Ano (2,5 mm)
 
Sítě
 Trojpásmové GSM (900, 1,800, 1,900)
 

Leap G50

Navigační software
 MioMap 2008
 
Operační systém
 Windows Mobile 6.1
 
Barevný displej (navigace/telefon)
 2.8 palcový TFT s dotykovou obrazovkou/1,69 palcová obrazovka TFT OLED
 
Typ baterie
 1130 Mah, Lithium-Lon
 
Fotoaparát
 2 megapixely
 
Chipset GPS
 Dvacetikanálový SiRFstarIII
 
Sítě
 Čtyřpásmové GSM (850,900,1,800, 1,900)
 
Slot na paměťovou kartu
 MicroSD
 
Rozměry (Š x V x H)
 58,5 mm x 98 mm x 14,2 mm
 
Váha
 119 g
 
Vstup pro sluchátka
 Ano
 
Bluetooth
 Ano
 
USB
 Ano
 
Mikrofon
 Ano

 

Mio Technology Ltd.

Web: www.mio.com/cz

 
 PR


 
 
Fotogalerie:   Agrotec New Holland Rally Hustopeče 2008, foto Pavel Schamberger

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose