www.car.cz
 

Deset důvodů, proč milovat novou řadou navigací i balíček MioMore
     27.6.2008 08:21 - tisková zpráva


Deset důvodů, proč milovat MioMore™

 

Společnost Mio nepředstavuje pouze novou sérii Mio Moov a Miomapy 2008, které skvěle, stoprocentně a kvalitně pokrývají celou Evropu, ale s novou řadou navigací bude brzy uveden i balíček MioMore™ s několika jedinečnými službami pro zákazníky.

 

(Praha, 7. května 2008) S ohledem na potřeby mnoha klientů bylo vyvinuto deset nových prvků:

 

1) Skvělé pokrytí

Nový software poskytuje lepší pokrytí mapami než předchozí Miomapy. A to platí o celé Evropě, jak o západních, tak o východních zemích. Česká republika je i nadále stoprocentně pokrytá.

 

2) Místní vyhledávání

S novým softwarem MioMore™ bude možné na viditelné části mapy vyhledávat významné  body. Když se ocitnete uprostřed náměstí, s touto funkcí zvolíte Váš předmět zájmu a můžete tak objevovat všechny „části“ města.

 

3) Fonetická klávesnice

S fonetickou klávesnicí už nemusíte být odborník na pravopis ani hledat na papírových mapách. Software je k pravopisným chybám tolerantní a nabídne vám veškeré možné alternativy.

 

4) Aktualizace map zdarma

Pro tuto novou řadu poskytuje Mio další skvělou službu: od května dostanete během prvního roku přinejmenším dvě bezplatné aktualizace.

 

 

5) Rozhraní jako u Googlu

Rozhraní nové řady Mio Moov bude každý důvěrně znát. Software s googlovskými rysy velmi usnadňuje práci s navigací, takže ho zvládnou i děti.

 

6) Snazší vyhledávání adresy

Při vyhledávání podle adresy dnes nemusíte začínat státem, ale rovnou městem. Vyhledávat lze kromě města také v rámci jeho centra, podle křižovatky, poštovního směrovacího čísla a dokonce i souřadnic lon/lan.

 

7) Navpix – vyhledávání na základě fotografií

Navpix je nová služba, která uživatelům umožňuje vyhledávat podle fotografií. Tyto fotografie se stáhnou z internetu (služby Flickr) zdarma a pak už jen stačí kliknout na obrázek a MioMoov GPS vám ukáže cestu.

 

8) Mapa v několika jazycích

V několikajazyčné mapě najdete jména všech zemí a měst rovněž v místním jazyce, díky čemuž se lépe zorientujete zemi, jejímuž jazyku ne zcela rozumíte.

 

9) i-Appliance

Díky připojení na internet si můžete v aplikaci i-Appliance hledat vše, co vás zajímá v blízkém okolí.

 

10) Místní jazyková aplikace

Nové Miomapy jsou lokalizované u většiny států střední a východní Evropy. U českého softwaru budou české popisky v mapách a rovněž hlasová navigace bude dostupná v českém jazyce i v angličtině.

 

Krom zmíněných prvků v nových Miomapách 2008 je každý přístroj vybaven navigační technologií SiRF Instant Fix II (která se uvede do provozuschopného stavu již pět vteřin po zapnutí) či konektivitou pro Bluetooth.

 

O firmě Mio Technology

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Společnost Mio Technology v současné době zaměstnává 1200 zaměstnanců po celém světě a své výrobky prodává ve 47 zemích světa.

Společnost Mio Technology nabízí širokou paletu mobilních navigačních výrobků, které dnes zahrnují navigační systémy do auta, navigační systémy do komunikátorů, PDA a mobilních telefonů, které lidem umožňují objevovat svět kolem sebe. Společnost Mio Technology patří ke třem největším prodejcům mobilních satelitních zařízení s integrovanou GPS.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Red Bull káry v Brně bavily tisíce diváků, foto Roman Langer

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose