www.car.cz
 

Odstartoval druhý ročník Autokina Fabia . Vstup i veškeré atrakce jsou ZDARMA !!
     2.7.2008 11:32 - tisková zpráva


Letošní léto bude opět ve znamení kvalitních filmů Autokina Fabia, druhého ročníku ze série netradičních akcí, které připravila společnost Škoda Auto.

V průběhu měsíce července a srpna 2008 přiveze Autokino Fabia do vybraných měst po celé ČR zajímavé filmové snímky a nabídne divákům neotřelý způsob, jak na obřím plátně shlédnout projekci ze sedadla vlastního vozu. Stačí pouze přijet na místo vlastním vozem s FM přijímačem a naladit správnou frekvenci se zvukovou stopou filmu.

V rámci netradičně stráveného odpoledne s celou rodinou si na své přijdou opravdu všichni. Dámy mohou využít možnosti profesionálního líčení značkovou kosmetikou, nebo posedět u dobré kávy. Pánové ocení občerstvení přímo z grilu, případně ochutnávku nealkoholického piva. Pro nejmenší je připravena řada atrakcí, např. dětský koutek, nebo rally dráha s modely na dálkové ovládání. Část programu je také vyhrazena bezpečnosti, například správnému použití dětských autosedaček nebo bezpečné montáži jízdních kol.

Letní turné po deseti českých a moravských městech si odbylo premiéru o prvním prázdninovém víkendu v Ostravě. Autokino Fabia se znovu představí již tento víkend v Brně, následovat budou další města. Program začíná vždy ve čtvrtek navečer a postupně nabídne tři české filmy jako v loňském roce.

Letos se mohou návštěvníci těšit např. na tituly Once, Václav a další. Vyjma bohatého doprovodného programu je možné absolvovat předváděcí jízdy s vozy Škoda Fabia.

Program Autokina Fabia 2008:

26. – 28.6. Ostrava (Letní koupaliště Ostrava-Poruba)
3. –  5.7. Brno (Globus Královo Pole)
10. – 12.7. České Budějovice (Jiráskovo nábřeží – parkoviště)
17. – 19.7. Zlín (Centrum Zlín-Malenovice)
24. – 26.7. Hradec Králové (Malšovická ulice – parkoviště)
31.7. – 2. 8. Olomouc (nákupní centrum Olympia)
7. – 9.8. Plzeň (Obchodní centrum Chotíkov)
14. – 16.8. Karlovy Vary (Areál koupaliště Rolava)
21. – 23.8. Liberec (Tipsport aréna) 
28. – 30.8. Praha (Freestyle Park Modřany)

Vstup i veškeré atrakce v rámci doprovodného programu Autokina Fabia jsou zdarma.
 
PR

 
 
Fotogalerie:   MM Racing na Norisringu 2008, foto týmu K.Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose