www.car.cz
 

WEB áček ve zcela nové podobě a v různých mutacích
     tisková zpráva


 
www.aaaauto.cz v novém
 
Společnost AAA AUTO zprovoznila nový design stránek www.aaaauto.cz, který je výrazně přehlednější, usnadňuje orientaci a umožňuje intuitivní ovládání. Nejnavštěvovanější motoristický server v ČR nabízí kromě výběru z více než 3000 vozů i autozprávy, informace o rozmístění radarů, cenách benzínu, recenze všech vozů, poradnu o EU, el. tapety a Magazín AAA AUTO.
 
Server www.aaaauto.cz dosahuje podle auditovaných výsledků měsíční návštěvnosti až 170 000 unikátních přístupů a 4 800 000 shlédnutých stránek. Kromě české a anglické verze přibudou brzy čtyři další jazykové mutace kvůli zvyšujícímu se zájmu zahraničních zákazníků (NJ, SJ, RJ, PJ).
 
tisk info
 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1521 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose