www.car.cz
 

ŘSD k uzavření Lanového mostu na Jižní spojce v Praze
     22.8.2008 10:35 - tisková zpráva


Ředitelství silnic a dálnic a Technická správa komunikací hl. m. Prahy se dohodly na omezení stavebních a údržbových prací na hlavních příjezdových tepnách do metropole po dobu celkové uzavírky Lanového mostu na Jižní spojce.

Uzavírka proběhne od 21. 8. od 23 h. do 24. 8. do 24 h. "Vyšli jsme vstříc žádosti TSK a stavební práce po tuto dobu omezíme na minimum. Chceme tak zajistit co nejlepší plynulost dopravy v okolí hlavního města," uvedl Alfred Brunclík, generální ředitel ŘSD.

Podobně již v minulých dnech zareagovala i TSK, kdy zastavila opravu povrchu Průmyslové ulice v úseku Poděbradká - přemostění přes Rokytku. "Tento úsek Průmyslové ulice je jednou z možných objízdných tras při uzavření Lanového mostu. Nechceme řidičům v této lokalitě ještě více komplikovat situaci, proto jsme práce přerušili," sdělil tiskový mluvčí TSK Tomáš Mrázek.

Více informací na www.tsk-praha.cz.  

 

RSD

PR


 
 
Fotogalerie:   LMS 2008 - 1000 km Nürburgringu a naši, foto BPA, P. Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose