www.car.cz
 

Bezplatná softwarová a mapová aktualizace pro sérii navigací Mio Moov
     18.9.2008 14:33 - tisková zpráva


Bezplatná softwarová a mapová aktualizace pro sérii Mio Moov

Mio Technology poskytuje bezplatnou softwarovou a mapovou aktualizaci
pro následující modely: Mio Moov 200, 300, 330

Praha, 18. září 2008 - Mio Technology se vytrvale stará, aby jeho zákazníci měli aktuální mapové podklady, a mohli tak dojet do cíle své cesty co nejrychleji.  Mio neustále pracuje na zlepšování svých produktů a snaží se tak předčit očekávání zákazníků.

Proto také Mio připravilo bezplatnou aktualizaci map a softwaru MioMap 2008 a MioMore Desktop. Každý majitel zařízení Mio Moov 200, 300 nebo 330, ve verzi Europe Plus (FEU) nebo Eastern Europe (EEU), si nyní může tuto aktualizaci stáhnout na webových stránkách www.mio.com/cz.

Aktualizace, včetně informací o instalaci, je dostupná pod Podpora/FAQ/Mapové updaty pro MOOV 200/300/330 EEU a 200/330 FEU.

Aktualizaci provedete prostřednictvím těchto kroků:

1.      Stáhněte a přečtěte si dokumentaci (soubor pdf)
Stáhnout návod k instalaci

2.      Zvolte typ aktualizace:
Pro EEU verzi:

Moov 200/300 EEU patch
Moov 330 EEU patch
Moov 200/300/330 EEU_MMD patch
Pro FEU verzi:



Instalace této aktualizace, která trvá jen pár minut, zlepší vyhledávání adres v menších městech, vyřeší problém s kategoriemi bodů zájmu (POI) staženými pomocí aplikaci MioMore Desktop a vyladí funkci přiblížení/oddálení. Tato aktualizace také obsahuje poslední mapové podklady a přesnější opravy drobných chyb v různých jazycích.

O společnosti Mio Technology Limited

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které své  svým uživatelům dávají volnost a umožňují jim využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Společnost Mio Technology nabízí širokou paletu mobilních navigačních výrobků, které dnes zahrnují navigační systémy do auta, navigační systémy do komunikátorů, PDA a mobilních telefonů.

Podle výsledků analytické společnosti Canalys (Q2 2008) je firma Mio Technology největším prodejcem mobilních satelitních GPS zařízení ve střední a východní Evropě, a zároveň třetím největším celosvětově. Společnost Mio Technology v současné době zaměstnává 1500 zaměstnanců po celém světě, z čehož 700 pracuje ve výzkumu a vývoji. Ústředí této společnosti pro Střední a Východní Evropu je v Polsku.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   ME v Rallyecrosu - Sosnová 2008 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose