www.car.cz
 

Kuriózní kotrmelec u erzety v Třebíči
     Pavel Jelínek


Celkem zajímavého obveselení se dočkali dočasní  obyvatelé campu Poušov v Třebíči, tedy campu, který leží hned u rychlostní zkoušky Horácké rallye a nedaleko Jirátkova náhonu, či  Cvrčkova mostku. O tomto víkendu v neděli v podvečer totiž jen zhruba  dvě stovky metrů od jeho chatek došlo k nehodě osobního  vozu ( přesněji  malé dodávky- pickupu ), který  skončil ve zcela mírné zatáčce na střeše.

Na tom by ještě nebylo  nic  až tak veselého. Nicméně  veselé  bylo spíše následné vyšetřování: poněkud alkoholem obveselená skupinka  pasažérů vozu, mimochodem velmi známých "firem", totiž policii přednesla teorii, že  auto  v době nehody nikdo neřídil a  že  ze svahu k řece  sjelo a následně se převrátilo zcela samo. V místě nehody sice byly k vidění asi dvacetimetrové   brzdné stopy, ale  to bylo   údajně od  toho, jak  pánové   vůz tlačili .... - až se  z nich kouřilo....:-)))

Nevím, jak  to nakonec dopadlo, pokud jde  o viníka. Nicméně hasiči  auto během  pár minut  téměř nepoškozené  vyprostili, zatím co osádka  dál přikrmovala   svoji  opičku ..... No  a nakonec v podvečer vůz rozlačili   a jelo se dál - možná zase do dalšího  příkopu nebo ohrozit další  účastníky silničního provozu (!).

.................. Fotoseriál z akce najdete  zde :


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose