www.car.cz
 

V Bavorsku se vyrábí pneumatiky CONTIRE pro Continental
     23.9.2008 18:49 - tisková zpráva


Reifen Ihle vyrábí CONTIRE pro Continental

Reifen Ihle GmbH v bavorském Günzburgu vyrábí od letošního roku pneumatiky CONTIRE pro koncern Continental, spolu s firmami Reifen-Günther v Německu a Bandvulc v Anglii.

Specializovaný výrobce Reifen Ihle instaloval pro tuto výrobu novou výrobní linku. Výroba v günzburském závodu byla již zahájena pro německý trh a řídí se všemi směrnicemi pro kvalitu společnosti Continental. Směsi pneumatik, kostry a formy potřebné pro zpracování výroby odebírá Ihle od společnosti Continental.

Distribuce a prodej pneumatik CONTIRE zůstává taktéž výhradně v rukou koncernu. To samé platí pro řešení záručních podmínek produktů.

Informace o společnosti Continental získáte v češtině také na: www.conti-online.cz

Společnost Continental je jedním z předních světových dodavatelů pro automobilový průmysl. Jako dodavatel pneumatik, brzdných systému, systémů a součástí pro pohonné ústrojí a šasi, přístrojové techniky, automobilové elektroniky a technických elastomerů, přispívá Continental ke zvýšení jízdní bezpečnosti a také k ochraně globálního klimatu. Společnost v současné době zaměstnává přibližně 150 000 zaměstnanců na téměř 200 místech v 36 zemích.

Divize pneumatik pro užitková vozidla, v rámci níž jsou vyvíjeny, vyráběny a do celého světa distribuovány pneumatiky pro nákladní vozidla, autobusy a průmyslové stroje, dosáhla v roce 2007 s více než 8000 zaměstnanci obratu ve výši 1,5 miliardy eur.
Continental je oficiálním partnerem FIFA World Cup 2010TM, který se bude konat v roce 2010 v Jihoafrické republice. Další informace naleznete na stránkách www.ContiSoccerWorld.com , www.ContiFanWorld.com a www.conti-online.com.

Tiskový kontakt:

Udo Brandes

Continental AG
Büttnerstraße 25
D 30165 Hannover

 

PR



 
 
Fotogalerie:   Nejrychlejší auto na Masarykově okruhu od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose