www.car.cz
 

Celosvětový růst obchodu s pneumatikami díky spolupráci silných partnerů
     30.9.2008 21:25 - tisková zpráva


Celosvětový růst obchodu s pneumatikami díky spolupráci silných partnerů

 

Italská skupina Marangoni a společnost Continental AG podepsaly prohlášení o záměru, jehož obsahem je budoucí globální spolupráce. Continental AG chce skupině Marangoni přidělit exkluzivní licenční práva značky ContiTread.

 

Continental převede italské firmě specializované na protektorování právo na výrobu a prodej pneumatik protektorovaných za studena značky ContiTread. „Marangoni a Continental již po mnoho let úspěšně spolupracují v různých oblastech. Tato kooperace se stane dalším důležitým aspektem naší dosavadní spolupráce“, řekl Eckhard Wilanek, Managing Director Fleet & Retread Business.

 

Oba podniky si od spolupráce slibují rychlejší růst na světovém trhu. Záměrem skupiny Marangoni je rozšíření obchodu s protektory, Continental má zájem o zvýšení prodeje nových pneumatik.

 

Poznámka: Obrazový materiál je k dispozici ke stažení na:

http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/transport/general/press/press_releases/hidden/pm_contitread_en.html

 

 

Informace o společnosti Continental získáte v češtině také na: www.conti-online.cz

 

Společnost Continental je jedním z předních světových dodavatelů pro automobilový průmysl. Jako dodavatel pneumatik, brzdných systému, systémů a součástí pro pohonné ústrojí a šasi, přístrojové techniky, automobilové elektroniky a technických elastomerů, přispívá Continental ke zvýšení jízdní bezpečnosti a také k ochraně globálního klimatu. Společnost v současné době zaměstnává přibližně 150 000 zaměstnanců na téměř 200 místech v 36 zemích.

 

Divize pneumatik pro užitková vozidla, v rámci níž jsou vyvíjeny, vyráběny a do celého světa distribuovány pneumatiky pro nákladní vozidla, autobusy a průmyslové stroje, dosáhla v roce 2007 s více než 8000 zaměstnanci obratu ve výši 1,5 miliardy eur.

Continental je oficiálním partnerem FIFA World Cup 2010TM, který se bude konat v roce 2010 v Jihoafrické republice. Další informace naleznete na stránkách www.ContiSoccerWorld.com , www.ContiFanWorld.com a www.conti-online.com.

 

 

Udo Brandes

vedoucí tiskového oddělení a PR, Commercial Vehicle Tires

Continental AG

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Corveta týmu Renauer Motorsport dvakrát v Brně na podzim 2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose