www.car.cz
 

Soutěž pro děti o nejlepší obrázek na téma „VW, naše rodinné auto“
     22.10.2008 10:37 - Pavel Jelínek


Děti vyhrají v on-line soutěži týden s Touranem
Soutěž o nejlepší obrázek na téma „Volkswagen, naše rodinné auto“
• V porotě zasedne Adéla Gondíková, Alice Bendová a Michal Malátný
• Hlavní výhrou vozy Volkswagen Touran na jeden týden

Praha, 21. října 2008 – „Volkswagen, naše rodinné auto“ se jmenuje internetová soutěž pro děti o nejlepší vlastnoručně namalovaný obrázek na toto téma. Soutěž běží na internetových stránkách www.volkswagen.cz a zúčastnit se ji mohou děti ve věku do 15 let. Čtyři nejlepší díla budou oceněna týdenní zápůjčkou modelu Volkswagen Touran s plnou nádrží.

Soutěž „Volkswagen Touran“ probíhá od 13.10. 2008 do 30.11. 2008 na internetových stránkách www.volkswagen.cz. Soutěžícím se může stát pouze dítě ve věku do 15 let, které vlastnoručně namaluje obrázek na téma „Volkswagen, naše rodinné auto“ a naskenovaný jej nejpozději do 14.11. 2008 vloží na stránky soutěže.

Soutěžící jsou podle věku rozděleni do tří věkových kategorií 0 – 5 let, 6 – 10 let a 11 – 15 let, přičemž každý může zaslat nejvýše tři obrázky. V termínu od 15.11.2008 do 30.11. 2008 pak bude probíhat na internetových stránkách soutěže hlasování veřejnosti, která bude vybírat nejlepší soutěžní dílo. Hlasovat může kdokoli, ale pouze pro jeden obrázek napříč věkovými kategoriemi z jedné IP adresy.

Zcela v souladu s mottem soutěže „Volkswagen, naše rodinné auto“ mohou soutěžící vyhrát zapůjčení čtyř vozů Volkswagen Touran s plnou nádrží na týden, a to v termínu dle dohody s organizátorem soutěže. Výhercem jednoho z vozů Touran na týden se stane soutěžící, jehož obrázek obdrží od veřejnosti nejvíce hlasů v internetovém hlasování. V případě stejného počtu hlasů u více soutěžících rozhodne o výherci hlavní porota složená ze zástupců organizátora.

Výhercem dalších vozů Touran ve výše uvedených věkových kategoriích se stanou soutěžící, jejichž soutěžní obrázky obdrží nejvíce hlasů od odborné poroty tvořené Adélou Gondíkovou, Alicí Bendovou a Michalem Malátným, přičemž výherce bude vybírán ze soutěžních obrázků, které byly zároveň zařazeny do internetového hlasování. Členové odborné poroty budou osobně přítomni při předávání cen výhercům.

Soutěž pro české zastoupení značky Volkswagen připravila pražská pobočka reklamní agentury Tribal DDB.


Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose