www.car.cz
 

Nová pneumatika pro řízenou nápravu v městském provozu
     22.10.2008 10:50 - tisková zpráva


Hannover, říjen 2008. Na veletrhu IAA Commercial Vehicles představil Continental novou pneumatiku HSU1 M+S pro městskou dopravu. Ta se svými vlastnosti řadí mezi dezény HSU1 a HSW Scandinavia.

Continental HSU1 M+S doplňuje sortiment pneumatik pro použití v městské dopravě. Spojením dezénů HSU1, celoroční pneumatiky pro různé podmínky počasí, a HSW Scandinavia, pro extrémně nepříznivé zimní podmínky, je nová pneumatika možností pro lepší trakci na cestách v zimním období. Nově vyvinutý vzorek dezénu zajišťuje lepší bezpečnost při řízení a brzdění než ostatní celoroční dezény.

Označení M+S uvádí, že pneumatika je vhodná pro použití v zimě. Odpovídající výkonnost a nízkou hlučnost zajišťuje nová úprava profilu pláště. Při pohybu vznikají četné záběrové hrany, které se účinně spojí s povrchem a zajišťují o 25 procent lepší trakci na blátě a sněhu. Pneumatika HSU1 M+S funguje obzvláště bezhlučně a komfortně.

Velmi robustní kostra zajišťuje špičkovou protektorovatelnost. Se zesílenou bočnicí je HSU1 M+S obzvláště vhodná proti oděru o obrubníky. Její profil, směs a hloubka dezénu, speciálně konstruované na použití ve městě, zajišťují vysoký kilometrový výkon.

HSU1 M+S je k dispozici v rozměru 275/70 R 22.5 148/145J (152/148E).

 

Informace o společnosti Continental získáte v češtině také na: www.conti-online.cz

Společnost Continental je jedním z předních světových dodavatelů pro automobilový průmysl. Jako dodavatel pneumatik, brzdných systému, systémů a součástí pro pohonné ústrojí a šasi, přístrojové techniky, automobilové elektroniky a technických elastomerů, přispívá Continental ke zvýšení jízdní bezpečnosti a také k ochraně globálního klimatu. Společnost v současné době zaměstnává přibližně 150 000 zaměstnanců na téměř 200 místech v 36 zemích.

 

 

Udo Brandes

Head of Press and PR, Commercial Vehicle Tires

Continental AG

Büttnerstraße 25

30165 Hannover

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Lausitz Rallye 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose