www.car.cz
 

Nejprodávanější Tiguan nyní výrazně zlevňuje
     29.10.2008 21:29 - tisková zpráva


Ceny Tiguanu byly díky dlouhodobému vývoji kurzu koruny výrazně sníženy

Praha, 29. října 2008 – Nejprodávanější SUV v Evropě, Volkswagen Tiguan, je díky příznivému vývoji kurzu koruny nově dostupný za výrazně nižší ceny než doposud. Za vstupní model s pohonem předních kol a s motorem 1.4 TSI (110 kW / 150 k) v provedení Trend & Fun, který je novinkou na českém trhu, tak zákazník zaplatí pouhých 627 500 Kč.

Nejlevnější provedení se vznětovým motorem 2.0 TDI (103 kW / 140 k) a předním náhonem pak přijde na 677 900 Kč. Za stejné modely s pohonem všech čtyř kol zaplatí zákazník pouze o 34 700 Kč více.

„Volkswagen pokračuje v adaptaci českých cen na výši odpovídající sousedním státům, zejména pak Německu. Díky příznivému vývoji kurzu koruny za uplynulý rok tak můžeme zákazníkům nabídnout nejprodávanější evropské SUV Tiguan za výhodnější ceny stejně tak, jako tomu bylo před měsícem u modelu Passat CC,“ říká Vratislav Strašil, vedoucí divize Volkswagen osobní vozy společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

Od ledna do září letošního roku bylo v České republice zákazníkům dodáno celkem 400 vozů. Díky navýšení výrobních kapacit od druhé poloviny roku se také ustálila dodací doba, která činí přibližně 3 měsíce.

Tiguan charakterizuje kombinace síly a elegance – jde o všestranně využitelný automobil s vysokou užitnou hodnotou, průkopnickými technologiemi a s jízdní charakteristikou, jenž je stejně tak agilní jako i komfortní.

V kombinaci s množstvím podpůrných systémů pro jízdu v terénu, které se aktivují stisknutím centrálního tlačítka „Off road“, se pak z Tiguanu stává nepřekonatelné SUV ve své třídě, o čemž svědčí i vítězné srovnávací testy s konkurenčními vozy.


Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
www.volkswagen.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 objektivem Jany Michlové

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose