www.car.cz
 

Na čerpacích stanicích Shell se změnil i design prodejen
     6.11.2008 22:23 - tisková zpráva


ZKVALITŇOVÁNÍ SLUŽEB NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL POKRAČUJE

V Praze 6. listopadu 2008 – I ve třetím čtvrtletí letošního roku pokračuje společnost Shell v procesu zkvalitňování služeb pro motoristy. Na zrekonstruovaných čerpacích stanicích tak nyní nabízí řidičům nový a čistší obslužný prostor, pětiproduktové výdejní stojany, obohacený sortiment nabízeného zboží, ale i zbrusu nový interiér prodejen Select.

Již deset čerpacích stanic Shell získalo novou podobu. Ta se týká nejen přeměny celkového designu stanic, ale i přestavby prodejen Select. Nejviditelnějším prvkem změn je v současnosti cenový totem. Změnil jak svoji konstrukci, tak i barvu. Zákazníky Shellu nyní vítá v čistě bílém, na dálku dobře viditelném kabátu.

Proměna stanic je patrná i na výdejních stojanech. Ty v současnosti nabízejí všech 5 produktů značky Shell a zákazníci tak mohou tankovat svá oblíbená paliva u kteréhokoliv z nich.

V rámci přestavby se rovněž změnil i design prodejen Select. Zrekonstruovaný interiér vítá zákazníky čerpacích stanic Shell lepším vybavením i novými toaletami. Rozšířena byla rovněž nabídka zboží. Lidé na cestách si tak krom natankování mohou koupit např. velkoobjemová balení nápojů nebo se posílit šálkem kávy na cestu.

„V rámci pravidelných průzkumů spokojenosti českých motoristů se službami na čerpacích stanicích, obsazujeme vždy první místo,“ uvedl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic společnosti Shell v České republice. „Celkovou přestavbou stanic, která v současnosti probíhá po celém světě, rozšířením služeb pro naše zákazníky, ale například i akcemi, které pro naše zákazníky připravujeme v rámci věrnostního programu SMART či jiných kampaní, chceme dosáhnout toho, aby se každý zákazník na naše stanice rád vracel,“ dodal.

Více informací naleznete na www.shell.cz.


Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii. Pro další informace prosím navštivte stránky www.shell.cz.



AMI Communications Shell Czech Republic
Dana Frumarová Petr Šindler

PR



 
 
Fotogalerie:   Pořádný požár na Rallye Sliperry 2008 v Sosnové, foto K. Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose