www.car.cz
 

Tomáš Ujfaluši propadl nové lásce nazvané RS 6 Avant
     11.2.2009 10:52 - tisková zpráva


Tomáš Ujfaluši propadl kouzlu Audi RS 6

Český reprezentační kapitán Tomáš Ujfaluši propadl nové lásce – temně modré Audi RS 6 Avant. „Od prvního pohledu jsem věděl, že ji chci,“ řekl včera bek španělského Altlético Madrid, když přebíral klíče od nové er-es šestky od Michala Šlajse, Audi VIP&Fleet managera.

Tomáš Ujfaluši pospíchal na Prosek, kde se v autosalonu Audi společnosti Porsche Prosek předávání odehrálo, ihned po příletu z Madridu. Jak říká, rozhodování pro nový vůz bylo snadné: „Mám už Audi RS4 a jsem s ní maximálně spokojený. Tu ale teď budu mít v Praze, takže do Madridu jsem potřeboval druhé auto. Když jsem se dozvěděl, co umí RS6, neváhal jsem ani vteřinu.“

Ještě před odjezdem na první letošní setkání české fotbalové reprezentace, kterou čeká v Maroku generálka na start jarních kvalifikačních bojů o postup na MS, se Tomáš Ujfaluši svěřil se svými motoristickými zkušenostmi: „Jezdím rád rychle ale ne bezohledně. Ve Španělsku jsou také policisté mnohem nekompromisnější než v Itálii, kde vám přece jen leccos odpustí,“ poznamenal s odkazem na svoje minulé působení v italské Fiorentině.

Audi RS6 Avant patří k tomu nejlepšímu, co značka Audi nabízí. Vysokovýkonný stroj třídy Business přináší vítězné technologie Audi z motoristického sportu na silnici. Nově vyvinutý motor V10 s přímým vstřikováním benzinu FSI přeplňovaný dvěma turbodmychadly a stálý pohon všech kol quattro staví nové kombi RS6 Avant na špičku svého segmentu. Největší výkon 426 kW (580 k) a točivý moment 650 N.m přináší jedinečné zážitky ze síly a dynamiky. Zároveň však Audi RS 6 Avant nabízí komfort a každodenní praktičnost bez kompromisů.


Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations,
Radlická 740/113d, CZ – 158 00 Praha 5

Jan Klíma, AC&C Public Relations,  Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz, fotografie na www.audi-mediaservices.com.



Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už třináct let nepřetržitě rostou, v roce 2008 automobilka Audi prodala 1 003 400 vozů, což představuje meziroční nárůst o 4,1 % oproti předcházejícímu roku.

Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 14 let po sobě – vloni se pro vozy Audi v ČR rozhodlo 3784 zákazníků, což představuje nárůst 13,3 %. Audi je tak opět nejúspěšnější prémiovou značkou na českém trhu.


PR


 
 
Fotogalerie:   Stopa 2009 objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose