www.car.cz
 

Na čerpací stanice se vrací velmi úspěšné modely vozů Ferrari
     3.11.2009 13:18 - tisková zpráva


Již potřetí se vrací na čerpací stanice Shell velmi úspěšné modely vozů Ferrari

VÝJIMEČNÉ MODELY FERRARI ZNOVU NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL

V Praze 2. listopadu 2009 – Již potřetí se vrací na čerpací stanice Shell velmi úspěšné modely vozů Ferrari, které mohou zákazníci získat za natankované palivo. Od dnešního dne si mohou motoristé vybírat ze šesti modelů s dotykovým ovládáním.

Od 2. listopadu 2009 do 10. ledna 2010 mohou zákazníci všech čerpacích stanicí Shell v České republice sbírat modely Ferrari s dotykovým ovládáním z limitované edice. Společnost Shell tak navazuje na velmi oblíbené kampaně, v rámci nichž si mohli motoristé a fandové značky Ferrari pořizovat z kolekcí dvourychlostních modelů a autíček s autentickými zvuky reálných vozů.

Nové modely Ferrari mají funkci přednastavení směru jízdy – vlevo, vpravo a vpřed a po jednu jízdu je možné naprogramovat až 15 směrů pohybu. Limitovanou edici modelů se vzpínajícím se černým koněm na kapotě tvoří šest modelů – 612 Scaglietti, Ferrari FXX, 360 GTC, 430 Scuderia, 599 GTB Fiorano a F2008 (model F2008 nedisponuje funkcí dotykového ovládání). Výběr modelů závisí na aktuální nabídce dané čerpací stanice.

Autíčko s dotykovým ovládáním si mohou zákazníci pořídit za každé natankování alespoň 25 litrů libovolného paliva Shell za zvýhodněnou cenu, a to 25 Kč při tankování prémiových paliv Shell V-Power, V-Power Racing nebo V-Power Diesel nebo za 55 Kč při tankování standardních paliv společnosti Shell (Natural 95, Natural 91, Diesel Extra). Bez natankování je možné modely zakoupit ve volném prodeji na čerpacích stanicích Shell.

Stejně jako přicházíme s pravidelnou inovací našich úspěšných paliv, přinášíme nyní zákazníkům možnost rozšířit jejich sbírky o dalších šest jedinečných modelů Ferrari, tentokrát s dotykovým ovládáním. Věřím, že jednu z našich doposud nejúspěšnějších akcí znovu velká většina z nich ocení,“ řekl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic společnosti Shell v České republice.

Více informací naleznete na letácích a na www.shell.cz 

 

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 110 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii.

AMI Communications Shell Czech Republic
Dana Bratánková Petr Šindler
Senior Account Manager Manažer komunikace

PR


 
 
Fotogalerie:   Průběh sezóny FIA GT 2009 / DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose