www.car.cz
 

SEAT je oficiálním vozem finále Davis Cupu
     4.12.2009 11:31 - tisková zpráva


DOPRAVU ZAJISTÍ 30 VOZŮ ZNAČKY SEAT
SEAT oficiálním vozem finále světové skupiny Davis Cupu

• Vozový park bude tvořen modely Exeo ST, Altea XL, Alhambra a Leon CUPRA
• SEAT vystaví své vozy v místě konání finálového utkání v tenisové hale Palau Sant Jordi
• Vystaven bude také Leon TDI WTCC, vítěz mistrovství světa cestovních vozů WTCC

SEAT bude oficiálním vozem finálového utkání Davis Cupu, které proběhne ve dnech
4. až 6. prosince v tenisové hale Palau Sant Jordi v Barceloně a v němž změří své síly tenisté Španělska a České republiky. Touto akcí pokračuje strategie španělské značky zaměřená na podporu významných sportovních podniků. SEAT poskytne organizátorům jedné z nejdůležitějších sportovních akcí letošního roku 30 sportovních modelů SEAT.

Organizátoři finálového utkání Davis Cupu budou mít od společnosti SEAT k dispozici nové kombi Exeo ST, jednoprostorové modely Altea XL a Alhambra a sportovní Leony CUPRA. Ty budou jezdit v barvách týmu SEAT Sport, který letos triumfálním způsobem vyhrál podruhé v řadě mistrovství světa cestovních vozů WTCC 2009 jak v hodnocení značek, tak v hodnocení jezdců.

Kromě flotily pořadatelských vozů bude SEAT vystavovat svou modelovou řadu také v tenisové hale Palau Sant Jordi a jejím bezprostředním okolí. U vstupu do haly bude diváky vítat atraktivní závodní vůz Leon TDI WTCC.

Podpora finálového utkání Davis Cupu je součástí dlouhodobého úsilí společnosti SEAT o zvýšení povědomí a posílení image své značky. K těmto aktivitám patří například také sponzorování Europen League UEFA.

PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC 2009 a holandský tým s Tomem Coronellem, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose