www.car.cz
 

Nová možnost sbírat sklenice Ferrari z unikátní kolekce
     4.3.2010 21:36 - tisková zpráva


LIMITOVANÁ EDICE SKLENIC FERRARI NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL

V Praze 4. března 2010 – Od března mají čeští motoristé možnost sbírat sklenice Ferrari z limitované edice, dostupné na čerpacích stanicích společnosti Shell Czech Republic a.s. a oslavující společné úspěchy Ferrari a Shellu ve formuli 1.

Na oslavu společných úspěchů v průběhu více než šedesátileté spolupráce s Ferrari nabízí Shell na svých čerpacích stanicích zákazníkům v období od 1. března 2010 do 2. května 2010 možnost sbírat sklenice Ferrari z unikátní kolekce. Každá ze šesti jedinečných sklenic připomíná rok, ve kterém Ferrari vyhrálo Mistrovství světa vozů formule 1.

Šanci pořídit si jednu sklenici dle vlastní volby mají motoristé, kteří v období trvání kampaně natankují jednorázově minimálně 25 l diferencovaných paliv řady Shell V-Power (tj. Shell V-Power, V-Power Racing nebo V-Power Diesel) nebo zakoupí 1 l oleje Shell Helix Plus či Shell Helix Ultra, a to za 20 Kč. V případě natankování alespoň 25 l standardních paliv Shell mohou zákazníci čerpacích stanic získat vybranou sklenici za 50 Kč. Sklenice lze na čerpacích stanicích Shell zakoupit i ve volném prodeji.

„Nabídkou jedinečné série sklenic Ferrari dostupných na čerpacích stanicích Shell chceme oslavit úspěchy, jichž se nám podařilo dosáhnout v rámci našeho dlouholetého technického partnerství,“ řekl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic společnosti Shell v České republice. „Kampaň zahajujeme krátce před prvním závodem letošního šampionátu formule 1 a my věříme, že naše vzájemná technická spolupráce v oblasti vývoje paliv a maziv ponese i v letošním roce své ovoce.“



Poznámky
Limitovaná edice sklenic Ferrari od Shellu oslavuje šest titulů Mistra světa ve formuli 1:
• 1952 – Alberto Ascari – v roce 1952 v závodě Mistrovství světa jezdců F1 zvítězil Alberto Ascari se svým vozem Ferrari 500. Jednalo se o šesté vítězství z celkového počtu 8 závodů.
• 1958 – Mike Hawrthorn – se stal druhým vítězným jezdcem Ferrari, který vyhrál Mistrovství světa jezdců F1. Jeho Ferrari 246 bylo prvním závodním automobilem formule 1 poháněné motorem V6.
• 1961 – Phil Hill – v roce 1961 se Ferrari 156 s Philem Hillem na palubě stalo neporazitelným závodním automobilem zajišťující mu první místo na Světovém šampionátu jezdců i Mistrovství světa konstruktérů F1.
• 1964 – John Surtees – bývalý italský motocyklový závodník John Surtees přezdívaný jako „syn větru“ byl označován jako spasitel Ferrari. Své pověsti dostál výhrou několika skvělých závodů včetně vítězství
v Mistrovství světa jezdců F1 v roce 1964.
• 2000 – Michael Schumacher – Piloti Ferrari Michael Schumacher a Rubens Barrichello dosáhli celkem 170 bodů v Mistrovství světa jezdců a Mistrovství světa konstruktérů.
• 2007 – Kimi Räikkönen – po bleskovém startu sezóny zaznamenal Kimi Räikkönen sérii několika slabých výsledků, aby se posléze vrátil ve vynikající formě a v posledním závodě o jeden bod vyhrál Mistrovství světa jezdců.

Více informací o exkluzivních sklenicích Ferrari od společnosti Shell a kompletní přehled všech titulů Ferrari v Mistrovství světa jezdců F1 naleznete na www.shell.cz.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 110 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii.




AMI Communications Shell Czech Republic
Dana Bratánková Petr Šindler
Senior Account Manager Manažer komunikace

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Klouzání na sněhu v Mostě - Snowdriving 2010, foto pořadatelů P.Vovesný

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose