www.car.cz
 

GM a SAIC mají svojí společnou vizi městské dopravy v roce 2030
     29.3.2010 13:30 - tisková zpráva


Studie vozu EN-V Concept pro světovou výstavu Expo 2010 byla představena Šanghaji

Šanghaj – General Motors dnes oznámil, že 24. března představil v Šanghaji studii nového globálního městského vozu (new global urban mobility concept vehicle) nazvaného EN-V. Spolu se svým čínským strategickým partnerem Shanghai Automotive Industry Corp. Group (SAIC), vystaví novou studii EN-V v Pavilónu SAIC-GM světové výstavy World Expo 2010 v Šanghaji, která se uskuteční
od 1. května do 31. října 2010.

Jako společní globální partneři výstavy Expo 2010, představují GM a SAIC svojí vizi městské dopravy v roce 2030. EN-V (Electric Networked-Vehicle) symbolizuje přerod automobilu a je součástí technologických řešení umožňujících zreálnění této vize. Přizpůsobením nového automobilového DNA, které kombinuje elektrifikaci a konektivitu, EN-V je příslibem řešení výzev spojených s globální urbanizací a nabízí budoucnost bez ropy, emisí, nehod a přetížené dopravy, přičemž jízda v něm bude zábavnější a stylovější, než kdykoli předtím.


General Motors, jeden z největších světových výrobců automobilů, vznikl v roce 1908. S hlavním sídlem v Detroitu zaměstnává GM 204 000 lidí v každém významném regionu na světě a je aktivní v přibližně 140 zemích. GM a jeho strategičtí partneři vyrábějí osobní i užitkové automobily ve 34 zemích. Prodává a servisuje vozy značek: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Jiefang, Opel, Vauxhall a Wuling.

GM je globálním automobilovým partnerem World Expo 2010 v Šanghaji spolu s Shanghai Automotive Industry Corp. Group (SAIC). Více informací o novém GM najdete na www.gm.com.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekt.


 
 
Fotogalerie:   Motosalon Brno 2010, včetně kočiček atd. objektivem Mich. Kopečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose