www.car.cz
 

I David Vršecký se zapojil do známé bezpečnostní kampaně
     22.4.2010 10:44 - tisková zpráva


Nemyslíš, zaplatíš!

I David Vršecký se zařadil mezi osobnosti, které se zapojily do známé bezpečnostní kampaně, s jejímž přispěním se daří snižovat počty mrtvých na silnicích!
 
Mnohonásobný světový rekordman v jízdě závodním tahačem nemá se začleněním se do kampaně sebemenší problém. "Musím na sebe přiznat tu a tam nějaký rychlostní hříšek, nikdy se ale nejednalo o nic podstatného. Proto mám plný bodový zisk, nemám za sebou ani jednu bouračku. Na našich rozbitých silnicích se ale bojím podstatně více, než na okruhu," tvrdí mistr Evropy z posledních dvou let.
 
"Jsem si jist, že pokud by se policie zaměřila místo na ty, kteří překročí o pár kilometrů rychlost na "řidiče", jejichž konání je v rozporu se zdravým rozumem, zely by silnice prázdnotou. Bohužel, kvůli těm, kteří nemyslí, platí často jiní."

Spoty Filipa Renče považuje David za velmi vydařené. A nebál by se přitlačit ještě více na pilu. "Když člověk jede v klidu na dálnici a vidí, jak se před něj ze všech sil šine lidmi plně naložený postarší vůz, přijde mu to k smíchu. Pak ale začne taťka za volantem zmatkovat a je po legraci.
 
Možná by nebylo od věci vodit takto přistižené řidiče na exkurze do traumatologických center a rehabilitačních ústavů. A ty obzvláště infantilní rovnou do márnic."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   David Vršecký na druhý pokus překonal další tři světové rekordy, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose