www.car.cz
 

Královský dvůr si na svatbu pronajme 85 speciálně navržených vozů Volvo.
     16.6.2010 12:50 - tisková zpráva


Hosté na královské svatbě cestují vozy Volvo

Svatba korunní princezny Victorie a Daniela Westlinga se bude konat ve dnech 17.-19. června a oslav ve Stockholmu se zúčastní členové královských rodin z celého světa. Na týden svatby si Královský dvůr pronajme 85 speciálně navržených vozů Volvo, které budou k dispozici svatebním hostům.


Událost takového rozsahu a významu, jako je královská svatba, představuje logistickou výzvu. Hosté se sjedou z celého světa a všichni musí být dopraveni do/z jejich hotelů či mezi různými akcemi, které se budou v průběhu třídenních oslav konat. Na počátku plánování byla navázána spolupráce, v rámci které si na dobu konání akce Královský dvůr pronajme 85 speciálně navržených vozů Volvo, které se stanou oficiálními vozy královské svatby 2010.

Svatebčanům budou k dispozici modely Volvo S80 a V70. Podle požadavků Královského dvora musí být všechna vozidla vybavena úsporným pohonem DRIVe s emisemi oxidu uhličitého pod 120 gramů na kilometr. Vozidla budou v bílé barvě (Ice White) a na bocích budou označeny insigniemi královské svatby.

Svatební insignie budou i na číslovaných hlavových opěrkách kůží čalouněných sedadel. Vozy budou vybaveny exkluzivním čalouněním z měkké kůže. Svatební insignie a vzor byly navrženy speciálně pro svatbu a vyskytují se na řadě dalších detailů v automobilech, například na prahových lištách. Design schválili snoubenci osobně. Po svatbě budou vozidla prodána na švédském trhu.

Svatba korunní princezny Victorie a Daniela Westlinga se bude konat 19. června a bude ji v přímém přenosu vysílat švédská televize. Očekává se, že svatební obřad bude sledovat přibližně 500 miliónů televizních diváků. Na místě bude tuto mimořádnou událost sledovat 2000 – 3000 novinářů z celého světa.

„Je skvělý pocit, že se značka Volvo může zúčastnit takto významné a mezinárodně sledované akce pro Švédsko a pro švédské království," říká Olle Axelson, vrchní viceprezident společnosti Volvo Car Corporation pro styk s veřejností.

VOLVO – OFICIÁLNÍ AUTOMOBIL KRÁLOVSKÉ SVATBY 2010

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Autosalon § Autotec Brno 2010 objektivem Jirky Zaňáta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose