www.car.cz
 

Áčka nyní také na Jižním městě v Praze
     tisková zpráva


 
AAA AUTO již na dvou místech v Praze
 
Společnost AAA AUTO koupila dealerství nových vozů značky Honda v Praze na Jižním městě (stanice metra Háje). V nabídce AAA AUTO jsou tak nyní již tři značky nových vozů (Opel, Daewoo a Honda), v současné době probíhají jednání o zakoupení dalších 23 dealerství nových automobilů na území ČR. Do konce roku 2005 plánuje AAA AUTO nabízet 8 značek nových vozů v přibližně 20 dealerstvích.
 
Vstup mezi prodejce nových vozů jsme ohlásili již před rokem, nyní pouze plníme slib, který jsme učinili. Zákazníci si mohou ve všech autocentrech AAA AUTO vybírat buď přímo nebo přes internet z nabídky nových i použitých vozů,“ uvedl předseda představenstva Anthony James Denny a dodává: „Všichni naši zákazníci si mohou ověřit, že úroveň prodeje nových automobilů je u nás na špičkové úrovni a navíc za velmi výhodné ceny.“
 
            Prodejní areál Hondy na Jižním městě je strategicky velmi výhodně umístěný na opačném konci Prahy, než leží hlavní autocentrum v Praze 8. Navíc je v hustě obydlené oblasti sídliště a blízko dálnice na Brno. Zákazníci z jižní části města tak mohou denně vybírat z nabídky 15 nových a 40 použitých vozů přímo na místě. Kompletní databáze více než 3000 vozů z nabídky AAA AUTO je zákazníkům zpřístupněna zdarma díky šesti internetovým pracovištím.
 
I v novém autocentru lze využít služeb servisu, prodeje náhradních dílů, ale i úvěru, leasingu a pojišťovacích služeb. Pro zájemce je připraven bezplatný převoz do hlavního autocentra a zpět nebo naopak převezení vybraného vozu na Jižní město.
 

Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1650 zaměstnanců) a podle žebříčku Czech Top 100 je 68. nejvýznamnější firmou v ČR.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose