www.car.cz
 

Důležitý krok koncernu Continental AG na čínském trhu
     tisková zpráva


S čínským výrobcem Doublestar byla podepsána dohoda o spolupráci
 
Prosperující čínský trh s pneumatikami se stal další lokalitou, ve které bude koncern Continental AG působit. Světový dodavatel součástí pro automobilový průmysl podepsal se společností Qingdao Doublestar Tire Industrial Co., Ltd, Qingdao/China dohodu, jejímž cílem je založení joint venture mezi oběma společnostmi nejpozději do jara 2005.
 
„Společnost Doublestar má na čínském trhu velmi dobré postavení. Jsme přesvědčeni, že spojenectví bude pro obě strany přínosné,“ řekl Dr. Hans-Joachim Nikolin, člen správní rady koncernu Continental AG.
"Spolupráci s koncernem Continental plně důvěřujeme a jsme si jisti, že toto spojenectví povede k dalším úspěchům,” řekla Song Xin, členka správní rady Doublestar Group.
 
Continental zamýšlí držet v budoucí "Continen­tal Doublestar Co. Ltd majoritní podíl. Plánem je rozšíření kapacity výroby pneumatik v oblasti Qingdao, což úzce souvisí i s plánovanou výstavbou nového závodu na výrobu osobních a lehkých užitkových pneumatik.
 
Koncern Continental je vedoucím výrobcem pneumatik, brzdných systémů, podvozkových komponetů a technických elastomerů. V roce 2003 dosáhl koncern tržeb 11, 5 mld. Euro a v současné době zaměstnává cca  73000 zaměstnanců.
 
Qingdao Doublestar Tire Industrial Co., Ltd je vedoucí společností čínského pneumatikářského průmyslu. Její součástí je distribuční síť nejen v Číně, ale i v okolních zemích. Výrobky této firmy získaly ocenění „National Famous Products“ a značka Doublestar je národní značkou s velkým vlivem na čínský trh.
 
 
tisk info
Otrokovice, říjen 2004
Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose