www.car.cz
 

Servisní akce podzim 2004- čili před ZIMOU...
     tisková zpráva


Připravte svůj Peugeot na zimu!

Praha 19. října 2004 - Společnost Peugeot Česká republika s.r.o. a síť koncesionářů Peugeot připravily pro majitele vozů Peugeot servisní akci se zaměřením na přípravu vozu pro provoz v zimním období. Za důkladnou kontrolu technického stavu vozidla v autorizovaném servisu Peugeot zaplatí zákazník cenu 99 Kč. V případě zjištěné závady hradí zákazník pouze náhradní díly, servisní práce jsou v rámci akce provedeny zdarma. Nabídka je platná v termínu od 18. října do 19. listopadu 2004.
 
Servisní akce Peugeot umožní motoristům nechat důkladně zkontrolovat a zároveň připravit svůj vůz na provoz v zimních měsících.
Servisní prohlídka obsahuje dvacet devět kontrolních bodů a neměla by trvat déle než jednu hodinu. Zákazník se na její úhradě podílí částkou 99 Kč. V případě, že je na voze zjištěna závada týkající se kontrolních bodů, hradí zákazník pouze výměnu náhradních dílů bez přispění na servisní práce. Podmínkou je oprava vozu v autorizovaném servisu Peugeot a využití originálních náhradních dílů Peugeot.
 
Pokud si nechá zákazník vyměnit olej ve svém voze za syntetický olej TOTAL QUARTZ 9000 5W40, obdrží zdarma od společnosti TOTAL praktickou zimní rukavici se škrabkou na led a 500 ml rozmrazovače na okna. Tato nabídka platí do vyčerpání zásob.
 
tisk info
Lucie Kučerová
Public Relations
PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose