www.car.cz
 

Jízdní kolo Škoda
     tisková zpráva


Škoda Auto rozšířila nabídku originálního příslušenství o novinku - jízdní kolo značky Škoda. Klasické crossové kolo Škoda Bike Cross Ride je výsledkem spolupráce automobilky s renomovaným českým producentem jízdních kol značky Author.

Škoda Bike Cross Ride je určen širokému spektru zákazníků pro provoz na silnicích, zpevněných cestách, lesních i horských stezkách a v nenáročném terénu. Jeho základem je duralový rám s odpruženou nastavitelnou přední vidlicí RST, který je osazen převodníkem Suntour CR 310, měničem Shimano Deore na 27 rychlostí, kvalitními brzdami Tektro, ráfky Alex, pneumatikami Ritchey a komfortním sedlem Author Window Gel.

Jízdní kolo Škoda Bike Cross Ride se vyznačuje nezaměnitelným designem, ve kterém nechybí tradiční zelená barva a další prvky charakteristické pro značku Škoda Auto. Hmotnost kola je 12 kg a jeho doporučená prodejní cena je 16.605 Kč včetně DPH.

Originální jízdní kolo značky Škoda je možné zakoupit u všech autorizovaných prodejců Škoda Auto.

Evžen Krauskopf
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose