www.car.cz
 

Vstupenka na veletrh umí i jezdit
     tisková zpráva


V Brně byla podepsána smlouva mezi společností Veletrhy Brno a Dopravním podnikem města Brna, na jejímž základě byl od 1. 1. 2004 zaveden prodej vstupenek na veletrhy, které současně slouží i jako jízdenka v prostředcích městské hromadné dopravy. Nová služba tak výrazně zjednodušuje vystavovatelům a návštěvníkům veletrhů dopravu na výstaviště.

Systém kombinované vstupenky/jízdenky (s výjimkou čestných vstupenek) platí pro vystavovatele i návštěvníky všech veletrhů pořádaných společností Veletrhy Brno v roce 2004, i když s určitými modifikacemi pro každou skupinu účastníků veletrhů.

Vystavovatelé jsou oprávněni používat hromadné dopravní prostředky na základě vystavovatelského průkazu po dobu konání veletrhu, den před jeho zahájením a den po jeho skončení. Smysl má “volná jízdenka” i pro vystavovatele, kteří do Brna přijíždí vlastním autem, ale je pro ně praktičtější během svého pobytu využít zmíněný způsob dopravy k cestě na obchodní nebo společenské akce v centru města – např. pro omezený počet parkovacích míst.

Cestu hromadnými dopravními prostředky přitom nemusí na vystavovatelském průkazu označovat.

Návštěvníci si na stanovených prodejních místech, kde se koncentruje příjezd tuzemských i zahraničních návštěvníků – např. na hlavním vlakovém nádraží a na autobusovém nádraží Zvonařka - mohou zakoupit vstupenku na veletrh, která platí i jako celodenní jízdenka v prostředcích městské hromadné dopravy. Kombinovanou vstupenku/jízdenku je také možno zakoupit před zahájením jednotlivých veletrhů v předprodeji BVV.

O dalších prodejních místech, která jsou dosud předmětem jednání, budeme průběžně informovat. Návštěvník si musí kombinovanou vstupenku/jízdenku označit ve značkovači, umístěném v prostředcích městské hromadné dopravy – jinak je vstupenka jako jízdenka neplatná. Označení se provádí na té části vstupenky, která slouží jako daňový doklad, a proto návštěvníkovi zůstává. 

Další  informace  jsou zveřejněny na internetových stránkách a.s. Veletrhy Brno www.bvv.cz a Dopravního podniku města Brna www.dpmb.cz.

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose