www.car.cz
 

C3 VTR:: Více dynamiky se představuje na autosalonu v Boloni
     3.12.2004 13:30 - tisková zpráva


Praha, 2.prosince 2004 - Speciálně pro autosalon v Boloni 2004 v Itálii představuje Citroën nový model C3 VTR. Touto dynamickou verzí završuje Citroën v roce 2004 svou modelovou řadu C3.

Co je pro novou verzi charakteristické? Především vitalita a dynamika na první pohled, a to v souladu s bohatou výbavou i motorizací.

Citroën C3 VTR jako by záměrně stavěl na odiv svou dynamickou tvář, kterou podtrhují nárazníky a ochranné lišty v barvě karosérie, které dotvářejí neopakovatelnou siluetu vozu. Blatníky, použité disky kol a další prvky dolní části karosérie působí vskutku impozantně. Konkrétně se jedná o šestnáctipalcová litá kola, mlhové světlomety, chromovanou koncovku výfuku, kliky dveří v černé barvě a označení VTR. To vše dodává uváděnému vozu osobitost a neopakovatelnost detailů.

Originální je Citroën C3 VTR také uvnitř. Interiér je vyveden v tmavě šedé barvě a ladí s výplněmi dveří a dvoutónovým vybarvením čalounění sedaček. Ty jsou obdobné jako u modelu C2 VTR, tedy s důrazem na pevné držení těla, ale i dostatečnou míru pohodlí. Sportovní charakter vozu dokresluje volantu a hlavice řadící páky potažené kůží.

 

Citroën C3 VTR je nabízen s motorem 1.6i 16V o výkonu 110 k, a to ve spojení s mechanickou pětistupňovou převodovkou. Koncepce podvozku s přední nápravou typu pseudo-McPherson a zadní s deformatelnou příčkou zaručuje C3 VTR precizní chování  na silnici a dokonalou reakci na nejrůznější situace v provozu.

 

K jízdnímu komfortu přispívají nadstandardní prvky výbavy, která zahrnuje mj. také klimatizaci, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka či tempomat.

 

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

 

Ing. Martina Bedrnová


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose