www.car.cz
 

Program Vyzkoušeno s rekordním počtem nabízených vozů
     27.12.2004 17:16 - Pavel Jelínek


VYZKOUŠENO změnilo svoji grafickou tvář a částečně i nabízené služby. Proč k tomu došlo? Stránky byly celé přepracovány, postaveny na novém vyhledávacím enginu a upraveny pro větší přehlednost, rychlost vyhledávání a nabídku kvalitních ojetých vozů.
Nové vyzkoušeno pro vás připravila společnost společnost Škoda Auto, přední výrobce a prodejce na českém automobilovém trhu, ve spolupráci s přední new media agenturou, společnosti První Multimediální s.r.o.

Všechny nabízené vozy jsou prověřovány a do systému zadávány autorizovanými obchodníky Škoda Auto, kteří garantují správnost všech poskytnutých informací o vozidle. Nová kvalita a možnost, jak co nejjednodušeji, výhodně a s garancemi zakoupit prověřené ojeté osobní a užitkové vozidlo nese označení VYZKOUŠENO.

Rekordní počet nabízených vozů
Začátkem roku 2004 je do programu prodeje ojetých vozů VYZKOUŠENO zapojeno téměř 200 obchodních zástupců společnosti Škoda Auto, kteří celkem nabízejí více než 2600 kvalitních ojetých vozů.


Prodejní síť VYZKOUŠENO zahrnuje prodejce ze všech krajů České Republiky, kteří nabízejí kvalitní a vyzkoušené ojeté vozy. Ke každému vozy přinášíme minimálně 3 fotografie a mnoho další informací, které vám umožní se kvalifikovaně rozhodnout.

Celý systém VYZKOUŠENO vznikl na základě důkladné analýzy jak poptávky uživatelů, tak i požadavků od prodejců tak, aby maximálně usnadil hledání ojetého vozu. Stránky jsou stále vyvíjeny tak, aby odpovídaly nejmodernějším trendům vývoje internetových aplikací a zároveň přinášely maximální konfort pro uživatele.

 

více na: vyzkouseno.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose