www.car.cz
 

AAA AUTO oficiálním prodejcem nových vozů ŠKODA v Otrokovicích
     31.1.2005 11:05 - tisková zpráva


AAA AUTO oficiálním prodejcem nových vozů ŠKODA

 

 

 

Společnost AAA AUTO koupila dealerství nových vozů značky Škoda v Otrokovicích, společnost Zlín-Car, spol. s r.o. AAA AUTO se tak stalo oficiálním prodejcem automobilů značky Škoda s kompletní nabídkou, servisem a službami. Kromě prodeje vozů nabízí i záruční a pozáruční servis.

 

Dealerství Zlín-Car, spol. s r.o. o rozloze 10 000 m2 je situováno na hlavní silnici mezi Otrokovicemi a Zlínem, skladem nabízí 48 vozů a ročně se zde prodá 220 automobilů.

Výrazné prosazení na trhu nových vozů je střednědobým strategickým cílem naší společnosti,“ uvedl předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodal: „Do konce příštího roku bychom chtěli nabízet až osm různých značek nových vozů v pětadvaceti dealerstvích.“ AAA AUTO tak nyní nabízí celkem čtyři značky nových vozů (Škoda, Opel, Chevrolet a Honda).

 

Ve zlínském dealerství plánuje AAA AUTO během roku 2005 rozšířit prodejní nabídku a zkvalitnit služby. „Zvyšujeme rychlost oprav a snižujeme ceny. Přístup k zákazníkovi jsme nastavili o úroveň výš, než mají ostatní dealeři, “ vysvětluje Anthony James Denny.

 

Díky progresivním metodám řízení prodeje a péče o zákazníky plánuje AAA AUTO v příštím roce zvýšit počet prodaných vozů ve Zlín-Car, spol. s r.o.  na více než 400 nových automobilů. Nabídka skladových zásob by se měla rozšířit na 80 nových vozů. Začátkem března bude navíc v areálu zprovozněno i autocentrum s kapacitou 200 ojetých vozů všech značek.

 

Magdaléna Drsová

Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.

 

Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1670 zaměstnanců) a podle žebříčku Czech Top 100 je 68. nejvýznamnější firmou v ČR.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose