www.car.cz
 

Aralkonto připravuje pro své členy nové lákavé odměny
     31.1.2005 12:00 - tisková zpráva


Praha, 27.1. 2005  Aralkonto je zákaznický věrnostní program Aralu, který je založen na SMS komunikaci. Pro registraci je třeba pouze mobilní telefonní číslo a heslo, jehož prostřednictvím se člen Aralkonta dostane na svůj Internetový účet v Aralkontu  (všechny podrobnosti lze nalézt na internetových stránkách www.aralkonto.cz). Do Aralkonta lze prostřednictvím SMS, internetu nebo pomocí platebního karetního terminálu PINPAD vložit účtenky za nákup pohonných hmot, produktů Aral Store, občerstvení v Petit bistrech a gastronomických centrech Aral i účtenky za další služby (např. mytí v myčkách Aral Super Wash, ruční mytí, čištění interiéru). Každý nákup je automaticky převeden na body v „kurzu“ 1 bod za 25 Kč.

 

Až dosud si členové programu Aralkonto mohli za své body dobíjet prepaidové (tzv. dobíjecí) karty všech mobilních operátorů (přesné hodnoty jsou v letácích Aralkonta a v přesných pravidlech na každé čerpací stanici nebo na www.aralkonto.cz), nebo využít Slevy z Vyúčtování telekomunikačních služeb Českého Telecomu popř. vybrat z kvalitních publikací vydavatelství Reader’s Digest (na Internetu). Členové Aralkonta se mohou samozřejmě také účastnit soutěží, které jsou pro ně pravidelně připravovány.

 

Od 1. února 2005 se Aralkonto rozšiřuje o nové odměny, které patří v rámci věrnostních programů mezi ty nejatraktivnější. Členové Aralkonta  mohou za nasbírané body získat poukázky na pohonné hmoty (hodnota 1 poukázky
500 Kč = 1430 bodů), poukázky na mytí „KOMFORT“ (285 bodů) nebo na odběr zboží v Aral Store a gastronomických zařízeních Aral (restaurace, snacky, Petit Bistra) v hodnotě 150 Kč (430 bodů).

 

Výhody Aralkonta:

-          možnost získání praktických odměn

-          jednoduchá a rychlá registrace

-          snadné vkládání účtenek a výběr odměn

-          anonymní členství (člen nemusí zadávat při registraci žádné další údaje kromě mobilního telefonního čísla a hesla)

-          atraktivní soutěže reagující na poptávku zákazníků

-          minimum informačních sdělení členům

-          Infolinka Aralkonta pro okamžité řešení všech reklamací (linka funguje v pracovní dny od 8:00 do 20:00 hodin)

-          s rostoucím počtem nákupů roste nabídka dárků a slevy u Aralu.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose