www.car.cz
 

Program „auto-plus“ od února s novým šéfem
     17.2.2005 16:14 - tisková zpráva


Program „auto-plus“ společnosti Import Volkswagen Group

Petr Táborský vedoucím programu „auto-plus“

  • Unikátní program „auto-plus“, který nabízí kvalitní a po všech stránkách prověřené ojeté vozy, má nového vedoucího

      – od 1. února 2005 jím je Ing. Petr Táborský.

 

Praha 17. února 2005 -  – Ing. Petr Táborský pracuje od promoce na strojní fakultě ČVUT v roce 1995 pro koncern Volkswagen. Naposledy působil v rámci importérské společnosti Import Volkswagen Group v její divizi osobních vozů Volkswagen – do nového působiště si tedy přináší velmi bohaté zkušenosti s prodejem automobilů. „Program „auto-plus“, který zavedl dovozce automobilů Audi, SEAT a Volkswagen v roce 2001, se dokázal prosadil mezi absolutní špičku prodejců ojetých vozidel na českém trhu,“ říká Petr Táborský.

 

„Stát v čele takového projektu je velký závazek i výzva. Věřím, že spolu s kolegy a prodejci se nám podaří posunout laťku kvality služeb ještě výš!“ Dvaatřicetiletý Petr Táborský je ženatý, k jeho největším zálibám vedle automobilů patří cestování a lední hokej.  Program „auto – plus“ je nejúspěšnějším produktem na prodej ojetých automobilů vyvinutý některým z oficiálních  importérů nových vozů a zároveň patří k lídrům na poli prodeje této komodity vůbec.


Prodeje kvalitních ojetých vozů v programu „auto-plus“ rok od roku stoupají, v loňském roce se prodalo celkem 10 017 ojetých vozidel.  Nejpádnějším argumentem, který k programu „auto-plus“ láká stále více zákazníků, je jednoznačně jistota koupě po všech stránkách kvalitního a důkladně prověřeného vozu jasného původu, jehož technický stav zkontrolovali specialisté značkových servisů.

 

 U všech nabízených automobilů je podmínkou, že musí jít o vozy dovezené do ČR oficiálním dovozcem. Nejlepší přehled o nabídce programu „auto-plus“ dávají internetové stránky: www.auto-plus.cz.

 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose