www.car.cz
 

AAA AUTO otevře autocentrum v Pardubicích
     tisková zpráva


Společnost AAA AUTO a.s. otevře v pátek 16. dubna novou pobočku v Pardubicích. Autocentrum s kapacitou přes 200 vozů nabídne kromě výkupu a prodeje i nadstandardní finanční služby (leasing, protiúčet, bezúročná půjčka do 100 tis., úvěr atd.). V pardubické pobočce získá zaměstnání přibližně 80 pracovníků. Celá pobočka bude umístěna v městské části Trnova, v ulici Jiřího Potůčka (bývalé dealerství Toyoty).

Slavnostní otevření bude spojeno se zábavným doprovodným programem a velmi zajímavými zaváděcími cenami. „Zákazníkům jsme připravili opravdu zajímavé vozy a zaváděcí ceny jsou přibližně o 15% nižší než v jiných autocentrech. Velmi výhodné budou i podmínky pro sjednání leasingu“, uvedl představitel společnosti Anthony James Denny.

V současné době si v pražském autocentru koupí vůz měsíčně asi 200 lidí z Pardubic a blízkého okolí. Otevření samostatné pardubické pobočky je vstřícným krokem vůči všem zákazníkům v regionu. V druhé polovině roku otevře společnost autocentrum i v Hradci Králové.

Firma AAA AUTO v souvislosti se vstupem do Pardubicka plánuje i výrazné zvýšení podpory sportu a charitativních akcí v celém kraji. V současné době je mezi sponzorovanými kluby mimo jiné např. HC Moeller Pardubice.




Public Relations
AAA AUTO a. s.
Dopraváků 723, Praha 8

--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


Tisková zpráva
AAA AUTO a.s.
ze dne 02. 03. 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose