www.car.cz
 

GE Capital Leasing úspěšný na jižní Moravě
     Pavel Jelínek


Společnost zaznamenala v roce 2003 na jižní Moravě nárůst objemu poskytnutých finančních prostředků i počtu smluv. Počet smluv vzrostl meziročně o 28 % a objem poskytnutých finančních prostředků o 23 %. GE Capital Leasing tak potvrdil svou pozici na jihomoravském leasingovém trhu.

Na tomto úspěchu se podílel i nový produkt - účelový úvěr autoCREDIT připravený ve spolupráci se sesterskou společností GE Capital Multiservis. Jihomoravští zákazníci si prostřednictvím autoCREDITu pořídili téměř 800 vozů a objem poskytnutých finančních prostředků činil více než 60 milionů Kč. Celkově v loňském roce činil objem poskytnutých finančních prostředků na financování automobilů prostřednictvím leasingu či úvěru autoCREDIT na jižní Moravě více než 547 milionů Kč.

Oproti roku 2002 to představuje nárůst o 23 %. Počet smluv přesáhl na jižní Moravě v loňském roce 4600, což je o 28 % více než v roce 2002.

ibrno.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose