www.car.cz
 

Kampaň OMV Move & Help bude v ČR zahájena v srpnu
     26.7.2005 23:27 - tisková zpráva


OMV učinila další krok v oblasti sociálního sponzoringu, prostřednictvím kampaně OMV Move & Help se zapojila do podpory vzdělávacích programů

u Kampaň OMV Move & Help bude v ČR zahájena v srpnu
u Kampaň OMV Move & Help podporuje vzdělávací projekty pro 35 000 dětí a mladých lidí
u Podpora projektů organizací Caritas, SOS Kinderdorf  a UNICEF

OMV, největší středoevropská ropná a plynárenská společnost, bude od 1. srpna u všech svých čerpacích stanic v České republice prostřednictvím pohlednic a tužek, které budou zákazníkům volně k dispozici, podporovat  svou mezinárodní charitativní kampaň OMV Move & Help.

Cílem této kampaně je upozornit veřejnost, že gramotnost není všude samozřejmostí. V rámci svého projektu OMV Move & Help proto společnost OMV letos spolupracuje s organizacemi Caritas, SOS Kinderdorf a UNICEF s cílem umožnit více než 35 000 dětí přístup ke vzdělání a díky němu i lepší budoucnost.

Každý, kdo pošle pohlednici OMV Move & Help svému příbuznému, známému nebo kolegovi, pomáhá šířit ústřední myšlenku kampaně, a to „vzdělání pro budoucnost“.
Od června se kampaně účastní velký počet zákazníků společnosti OMV v Bosně, Bulharsku, Chorvatsku, Itálii, Rumunsku a Srbsku. Projekt se v srpnu rozšíří i do Rakouska, České republiky, Německa, Maďarska a Slovenské republiky.

Společnost OMV nabízí možnost zapojení do kampaně Move & Help i přes internet na adrese www.omv.com/moveandhelp , odkud je možné odeslat elektronickou pohlednici.
Za každou odeslanou pohlednici získá projekt OMV Move & Help 1 euro.

Dlouhodobé projekty
Společnost OMV letos v rámci kampaně OMV Move & Help spolupracuje s organizacemi Caritas, SOS Kinderdorf a UNICEF, které zajistí profesionální realizaci projektů. Vzdělávací projekty řízené těmito zavedenými mezinárodními dobročinnými organizacemi jsou v roce 2005 zacílené na 35 000 dětí a mladých lidí. Kampaň společnosti OMV probíhá již druhým rokem, letos se zaměří na tyto projekty:

:-) Organizace Caritas pomáhá romským dětem v Bulharsku, Rumunsku a na Slovensku, kde patří mezi nejchudší. Program Move & Help jim pomáhá zajistit školní pomůcky, hygienické potřeby a teplé jídlo.

:-) SOS Kinderdorf pomáhá dětem běženců v Rakousku strávit čekání na posouzení žádosti o azyl smysluplným způsobem — od poskytnutí přístupu ke vzdělání a trhu práce po sociální a lékařskou péči a psychologickou pomoc.

:-) UNICEF realizuje rozsáhlý projekt v Pákistánu, jehož záměrem je poskytnout dívkám snadnější přístup ke vzdělání, zajistit učební pomůcky, ale také pitnou vodu. Cílem je zvýšit počet dívek navštěvujících školu na 15 %.

 

                             http://www.omv.com

Ewing Public Relations
Hana Laníková


 


 
 
Fotogalerie:   Ennstal Classic 2005 od Tondy a Pavla Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose