www.car.cz
 

Stamilionové investice přiveze na Slovensko AAA AUTO
     tisková zpráva


Stovky pracovních míst a stamilionové investice přiveze na Slovensko AAA AUTO

Společnost AAA AUTO a.s. vstoupí v druhé polovině července na slovenský trh. Nová autocentra vzniknou v Bratislavě, Košicích, Banské Bystrici a Žilině.
Pobočky v Bratislavě a Košicích nabídnou výkup i prodej, Banská Bystrica a Žilina zatím pouze výkup. Díky propracované internetové databázi bude ovšem možné objednat vůz odkudkoli. Ještě letos v listopadu bude zahájen i prodej zcela nových vozů. Autocentra budou vznikat postupně, ale už v první fázi expanze, kterou je Bratislava, bude zaručena denní nabídka 300 až 500 vozů a zaměstnání získá minimálně 150 Slováků. Větší množství zakázek získají i dodavatelské společnosti včetně finančních ústavů. Kromě výkupu a prodeje firma nabídne i nadstandardní finanční služby (leasing, protiúčet, bezúročné půjčky, úvěry atd.).


Potenciál slovenského trhu je velmi vysoký, proto jsme se rozhodli k investici ve výši několika stovek milionů Sk. Naše autocentra nabídnou kvalitní vozy, nízké ceny a profesionální služby. Stávající trh ojetin je nepružný a konkurence rozdělena na množství malých subjektů. Náš vstup bude velkolepý a mohl by srazit ceny ojetin až o desítky procent. Proto doporučuji zájemcům o koupi vyčkat na vstup naší společnosti“, uvedl představitel společnosti Anthony James Denny.


Slavnostní otevření jednotlivých autocenter bude spojeno se zábavným doprovodným programem a velmi zajímavými zaváděcími cenami. Masivní reklamní kampaň, která podpoří povědomí o značce, bude probíhat v televizních spotech, celoplošných rádiích, billboardech i tisku.

V souvislosti se vstupem AAA AUTO na slovenský trh plánuje firma i výrazné zvýšení podpory sportu a charitativních akcí v celé zemi. Už v současné době je např. generálním partnerem česko-slovenské házenkářské interligy – AAA AUTO Handball International League (HIL).

Public Relations
AAA AUTO a. s.

--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose