www.car.cz
 

Vítání jara mezi naleštěnými kapotami v Auto ESA
     tisková zpráva


Pod pojmem první jarní den si každý představí hřejivé sluníčko, teplo, hezké počasí, první květiny a úsměvy na rtech. V sobotu 20.3. přivítala společnost Auto ESA jaro opět jednou ze svých příjemných akcí pro spokojené zákazníky. Počasí nám nebylo dopoledne moc nakloněno, ale úderem 12,00 hodiny přestalo pršet a dokonce na chvilku vykouklo sluníčko na naleštěné kapoty 500 vozů na ploše.

Připravený bohatý program opět nezklamal nikoho z příchozích. Celou akci moderoval známý motorkář Standa Berkovec, který představil několik zajímavých her a soutěží o DVD přehrávače, o DVD filmy a jelikož se blíží jaro, tak i o horská kola. Celou akcí prováděly návštěvníky příjemné dívky MISS Auto ESA, které obsluhovaly hosty, vítaly, vysvětlovaly soutěže a dokonce i prodávaly vozy, které byly speciálně připravené na tento víkend. Jarní slevy až 30 000 byly právě tím motivem, proč si koupit auto právě tento první jarní víkend. A když Vám vůz předvede samotná MISS Auto ESA, kdo by odolal a nekoupil?


Chcete celé jaro jezdit a neplatit pohonné hmoty? Na tento vyjímečný den byly připravené i výhodné finanční služby, kdy zákazníci mohli obdržet kartu na benzín či naftu za 5 000 Kč. Nejenom, že si vyzkoušeli předváděcí jízdy zdarma rodiče, ale řídily tentokrát i děti. Jste překvapeni? Pro děti jsme připravili na tento jarní víkend bugyny, které jezdily v sobotu úplně zdarma.

Celé odpoledne v Auto ESA jste mohli ochutnávat grilovací pochoutky, pečené prasátko, pivíčko, kafíčko, svařené víno a další pochoutky. Na samotný závěr tohoto dne je připravený bonbónek pro všechny. Přivítat jaro do Auto ESA přišla Ilona Czaková. Svými hity přivolala úsměvy všech přítomných, dokonce mnozí z Vás si zazpívali některé známé písně.

Kdo navštívil v sobotu Auto ESA neprohloupil, protože určitě odcházel s myšlenkou – „měsíční splátka na Fabii již od 1. 200 Kč, to je kup!“

Auto ESA  tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose