www.car.cz
 

Zájem o čínské vozy předčil očekávání. Mnoho objednávek i výhrůžky smrtí majiteli....
     15.11.2005 17:25 - tisková zpráva


Zhroucené web stránky, několikanásobně přetížená infolinka, email zahlcený objednávkami, ale i osobní výhrůžky smrtí majiteli AUTO DISKONTu Martinu Emesovi. Tuto smršť odstartovalo zveřejnění záměru Emese prodávat nové čínské automobily.

Zájem je obrovský! Dostali jsme stovky emailů, nejčastěji s žádostmi o podrobnější informace včetně cen. Návštěvnost v našich autocentrech vzrostla trojnásobně a permanentně přetížená byla i infolinka, i když jsme ztrojnásobili kapacitu operátorů,“ prozradil Martin Emes reakci veřejnosti na jeho záměry s čínskými automobily.

AUTO DISKONT obdržel množství dotazů ohledně cen a typů vozů, ale i plno konkrétních objednávek, přestože stále nezveřejnil, které vozy hodlá prodávat. „To vše je stále v jednání. Tento týden jsme ve vyjednávání podmínek výrazně pokročili. Výsledky bychom mohli oznámit do konce listopadu, “ dodal Emes.

Zájem o čínská auta a úspěch AUTO DISKONTu Martinu Emesovi přinesl ale i vážné osobní potíže. „Dostal jsem několik výhružek smrtí a likvidací mé rodiny, pokud nepřestanu se svými aktivitami kolem čínských vozů, “ uvedl Emes a připustil, že zvažuje podání trestního oznámení na neznámého pachatele. Kvůli vážným výhrůžkám si dokonce musel najmout osobní ochranku.

„Ať už je to vyšinutý jedinec nebo tlak prodejců nových vozů, kteří ze mě mají strach, nenechám se odradit, “ svěřil se Emes s tím, že od zveřejnění svého záměru je permanentně sledován. Zájem veřejnosti ho naopak nutí pokračovat a vyhovět ohromné poptávce po „extrémně“ levných nových vozech.

 

PR

a

Martin Emes, majitel AUTO DISKONT

http://www.auto-diskont.cz


 
 
Fotogalerie:   Alpe Adria Cup Brno 2005- havárie na startu od Dana Rozkola

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose