www.car.cz
 

Zpěvačka Iva Frühlingová udělala řidičák a dostala nové auto....
     26.11.2005 16:36 - tisková zpráva


Iva Frühlingová: Vydávám nové CD a řídím nový Peugeot!
 

                Praha 25. listopadu 2005 – Zpěvačka Iva Krajčo Frühlingová včera pokřtila nové CD Baby Doll. Při této příležitosti jí zástupci společnosti Peugeot Česká republika předali i klíčky od nového vozu Peugeot 107, který má Iva bezplatně v užívání do poloviny příštího roku.

Sympatická zpěvačka uzavřela na začátku letošního roku dohodu se společností Peugeot o zapůjčení nového modelu 107 na období 6 měsíců. „Od té doby jsem pracovala na získání řidičáku. Těšila jsem se, že si léto užiji cestováním s novým vozem, ale nakonec se to podařilo až v listopadu. Díky přípravě nového CD jsem byla velmi vytížená, ze společnosti Peugeot mi volali každý měsíc, jak jsem na tom a já jim pokaždé slibovala, že příští měsíc už dokončím jízdy (smích)!“

Kromě natočení desky stihla Iva v letošním roce řadu hudebních vystoupení, několik módních přehlídek a v neposlední řadě i svatbu se zpěvákem a hercem Richardem Krajčem. „Jsme moc rádi, že Iva zkoušky úspěšně zvládla a my jí můžeme předat vůz, který jí svým charakterem naprosto vyhovuje. Peugeot 107 v sobě nezapře stopu francouzské elegance, je dynamický, ideální pro město, bezpečný a dobře vybavený. Ve stříbrné barvě bude Ivě slušet,“ dodává ke spolupráci generální ředitel společnosti Peugeot Jean-Claude Fontas.

Iva žila od svých čtrnácti let ve Francii, kam se dostala díky úspěšně zvládnutému konkurzu francouzské modelingové agentury. V šestnácti letech zakládá skupinu Turn Over. V devatenácti letech podepisuje smlouvu s nahrávací společností Virgin a ve dvaceti letech vydává ve Francii desku Litvínov, ze které pochází úspěšný singl s názvem Où tu veux quand tu veux, s nímž boduje v belgických hitparádách.         

V témže roce zpívá duet s hvězdným Jean-Luisem Aubertem v magickém sále Olympia v Paříži. V roce 2003 vyhrává v celoplošném francouzském rádiu France Bleu cenu Talent roku. V roce 2004 vydává desku Litvínov i v České republice a s česko-slovenskými muzikanty zde zakládá kapelu. Za prodej alba Litvínov přebrala Iva dne 27. června 2005 Zlatou desku.

 

 

 

 

 

 

Lucie Kučerová

Public Relations

PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   Vítěz Setkání mistrů Sosnová 2005 Jan Kopecký

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose