www.car.cz
 

Pneumatiky Continental pro nový Ford Focus ST
     5.12.2005 09:07 - tisková zpráva


Extra výkon pro sportovní vozy:

Koncern Continental AG opět rozšířil seznam automobilů, pro jejichž první výbavu jsou schváleny a dodávány koncernové pneumatiky. Výkon motoru  nového vozu Ford Focus ST o síle 220 koní je na vozovku přenášen sportovními pneumatikami Continental ContiSportContact 2.

Nový Ford Focus ST byl vyvinut ve spolupráci se specialisty RS týmu a vyniká zejména  perfektním zrychlením a excelentní přilnavostí k vozovce.  Podvozek nového automobilu byl navržen s ohledem na požadavky řidičů, kteří milují sportovní styl  jízdy. Jeho vlastnosti ještě znásobují pneumatiky ContiSportContact 2 v rozměru 225/40 R 18 W, které  zajišťují potřebný výkon a  zvyšují bezpečnost jízdy.

Ford schválil použití vysoce výkonných sportovních pneumatik Continental, které  nabízejí vyrovnané jízdní vlastnosti na suché i mokré vozovce, čímž se samozřejmě zvyšuje úroveň bezpečnosti.

Dodávky pneumatik pro první výbavu automobilů Ford jsou pro značku Continental již tradicí. Všechny modelové řady – od Fiesty po Transit – jsou vybaveny pneumatikami Continental“, vysvětluje Jörg Göner, který je v koncernu Continental AG zodpovědný právě za dodávky pro první výbavu Fordu. "V loni jsme jen v Evropě dodali více než 2,8 milionů pneumatik pro první výbavu automobilů Ford."

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2004 dosáhla obratu 12,6 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.


Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

Otrokovice, listopad 2005 

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 - foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose