www.car.cz
 

Pneumatikářský gigant a Mistrovství světa ve fotbale 2006
     7.12.2005 19:21 - tisková zpráva


Po dobu 90 minut se bude celý svět soustředit na fotbal, Lipsko a Lothara Matthäuse:

Paralelně s losováním pro Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006 se rozjíždí outdoorová kampaň značky prémiových pneumatik Continental.

Continental AG, Oficiální Partner Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006, rozjíždí outdoorovou propagační kampaň, kterou by chtěl v Lipsku přivítat hvězdy světového fotbalu.


Od 2. prosince budou na trase mezi letištěm Halle-Lipsko a lipským výstavištěm bannery vítající kapitána anglického národního mužstva Davida Beckama a francouzskou fotbalovou superstar Zidaneho. Totéž se připravuje i pro Naohiru Takahara z Japonska, Zlatana Ibrahimovice ze Švédska a německého fotbalistu Lukase Podolskeho, stejně jako pro  Franze Beckenbauera, prezidenta organizačního výboru MS ve fotbale FIFA 2006.

Mobilní panely ponesou i slogan "Nejlepší fotbalisté světa se budou před naším Lotharem opět  třást strachy".  Lothar Matthäus je bývalý německý fotbalový reprezentant, držitel rekordu, který se bude pátečního rozlosování osmi skupin osobně účastnit.
Rozlosování se bude v pátek, 9. prosince od 20:30 do 22:00 konat v Lipsku a bude přenášeno do více než 130 zemí.


Pro Continental je tato kampaň součástí outdoorové iniciativy, která byla odstartovaná v prosinci 2003 v souvislosti s rozlosováním kvalifikačním skupin ve Frankfurtu.  Očekává se, že los bude sledovat více než  300 milionů diváků, což by mohlo opět přispět k dalšímu propojení značky prémiových pneumatik Continental s fotbalem.

Finální los je také velmi důležitý pro interní přípravu v koncernu Continental, protože pro kvalitní zajištění průběhu návštěv hostů koncernu (z více než 100 zemí) na fotbalových utkáních  bude potřeba zajistit mnoho detailů a informací.
Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2004 dosáhla obratu 12,6 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.


Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

Otrokovice, prosinec 2005 

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose