www.car.cz
 

Fotbalové mistrovství světa Continental
     8.12.2005 10:51 - tisková zpráva


Otrokovice chtějí v odvetném utkání vyrovnat porážku 3:1
Fotbalové mistrovství světa Continental

Fotbalové mužstvo Continental z Otrokovic je i navzdory porážce 3:1 optimistické náladě. „V odvetném utkání koncem ledna v Otrokovicích nám pro postoupení do dalšího kola postačí pouhých 2:0“, komentoval trenér českého týmu Jiří Jugas utkání ve skupině D  poháru ContiTeamCup. „To se dá zvládnout.“ Jeho mužstvo prohrálo v sobotu, 3. prosince, skupinový zápas v německém Gifhornu (u Hannoveru) 3:1. Jasný výsledek hry však neodráží skutečný výkon těchto dvou mužstev.  „Vyhráli jsme se štěstím, ale ne nezaslouženě“, přiznal dokonce  gifhornský trenér Karl-Heinz Marks.
 

Začátek hry byl hoden mistrovství světa: Poté co mužstva  nastoupila ke hře, zazněly národní hymny obou zemí a hráče nadšeně uvítalo více než 800 diváků. Fotbalisté z Otrokovic, kteří za sebou měli 14 hodin jízdy autobusem, nastoupili v českých národních barvách a jasně určovali hru v  prvních 15 minutách. Hostitelé pak přidali na tempu a využili svých šancí. Dvakrát trefil Alexander Gutknecht (v 35. a 42. minutě) a postaral se tak v polovině zápasu o vedení 2:0. Několik minut po zahájení 2. poločasu zvýšil Sebastian Ludwig na 3:0, avšak technicky silné mužstvo Otrokovic se nedalo zastrašit, bojovalo dál a brankou Aleše Pálky snížilo rozdíl na 3:1. Koncem ledna přijede mužstvo z Gifhornu do Otrokovic. Dvoupatrový autobus tam s sebou poveze asi 100 fanoušků, kteří povzbudí své mužstvo.

Continental, Oficiální Partner Mistrovství světa FIFA 2006,  pořádá poprvé v dějinách podniku celosvětový vnitropodnikový fotbalový turnaj. „Jako Oficiální partner Mistrovství světa FIFA 2006TM jsme uvnitř naší společnosti, která má zastoupení po celém světě, chtěli vytvořit vztah k této výjimečné události. A co by bylo vhodnější, než zorganizování vlastního turnaje pod heslem „Uniting Goals“? Sejdou se tak spolu kolegyně a kolegové různých národností z mnoha divizí společnosti a podpoříme týmového ducha – proto též název turnaje ContiTeamCup“, řekl dr. Heimo Prokop, vedoucí podnikové komunikace, jehož oddělení turnaj organizuje.

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2004 dosáhla obratu 12,6 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.


Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

Otrokovice, prosinec 2005 

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 - foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose