www.car.cz
 

Modřice poněkud jinak, ale spokojenost s akcí
     12.12.2005 11:36 - Pavel Jelínek


Tradiční  Rallye Show Modřice na poslední chvíli změnila  svoji podobu. Namísto automobilové soutěže se akce konala jako podnik, zaměřeny na zdokonalování jízdy běžných  řidičů.

A zájem byl  poměrně  slušný. Přijely desítky  zájemců se svými plechovými miláčky a nechybělo  ani několik závodních strojů s jejich piloty, kteří předváděli o něco rychlejší  jízdu. Sníh  sice spíše  až na několik vyjímek tentokrát chyběl, ale i tak akce  prospěla bezpečnosti  silničního provozu.

Zájem byl slušný, přestože se vše připravovalo až na  poslední chvíli. Nyní pak již pořadatedlé společně s vedením Masarykova okruhu pomýšlí na  zopakování akce. Tentokrát   již to snad vyjde a  bude se jezdit na sněhu. Podobných škol smyků pro  veřejnost se pak možná  dle sněhových   podmínek uskuteční i několik. Vše je zatím v jednání a úvahách.

Máte li  zájem se zúčastnit, můžete napsat email na adresu : vonka@vonka.cz. Zájemci pak budou  operativně kontaktováni!!!

Fotografie ze sobotní akce najdete zde - fotogalerie Libora Zhoře.


 
 
Fotogalerie:   Rally aneb závod pro veřejnost i profiky od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose