www.car.cz
 

Áčka mají vlastní kalendář s finalistkami soutěže Česká Miss
     13.12.2005 19:02 - tisková zpráva


AAA AUTO a ČESKÁ MISS

přichází s vlastním kalendářem

 

 

Praha 13. prosince 2005 – Michaela Štoudková, Kateřina Smejkalová, Zuzana Štěpanovská, Sandra Vídeňská a osm dalších krásných modelek, finalistek České Miss 2005, se představuje v prvním čísle kalendáře společnosti AAA AUTO.

 

S nápadem vytvořit vlastní originální kalendář přišel sám předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny: „Nechceme kopírovat kultovní kalendář Pirelli, který má více než 40 letou tradici a je ikonou mnoha fotografů, ale nechceme ani nabízet unifikované reklamní předměty z katalogů. Osobitý kalendář AAA AUTO vznikal přímo v našem pražském autocentru ve spolupráci s finalistkami soutěže Česká Miss.“

 

Dvanáct finalistek prvního ročníku České Miss se představuje ve spojení s legendárními historickými vozy z různých dekád 20. století. Kalendář nemá komerční charakter, nepropaguje automobily ani služby. Jeho cílem je zachytit to, co muže zajímá ještě více než samotné jedinečné vozy - totiž krásné ženy v nich. Zároveň dostávají příležitost mladé modelky a nadějní fotografové. V tomto případě zachytil jedinečné spojení ženské krásy s unikátními vozy fotograf Lukáš Vrtílek.

 

Kalendář je vytištěn v limitované luxusní edici 1600 kusů a získají ho nejen obchodní partneři, ale i vybraní zákazníci AAA AUTO a média. Fotografie v tiskové kvalitě naleznete v našem MEDIACENTRU v sekci FOTOGALERIE – Kalendář 2006.

 

 

PR

 

 

--------------------------------------

Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (45335 prodaných vozů za rok 2004, obrat 7,5 miliardy Kč, 2000 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. AAA AUTO prodává i nové vozy značek Škoda, Opel a Honda.


 
 
Fotogalerie:   Rally aneb závod pro veřejnost i profiky od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose